30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Home Credit půjčka pro podnikatele

kalkulacka-pujckyPůjčka Home Credit nabízí půjčky od 10 000 – 150 000 Kč na cokoliv a bez ručitele. Je vhodná pro klienty, kteří nechtějí ztrácet čas nebo pro ty, kteří nechtějí splácet vysoké poplatky. Je také ideální pro fyzické osoby s trvalým příjmem (zaměstnanci, důchodci), také pro rodiny (manželé a děti), a v neposlední řadě pro podnikatele a pro pohodlné zákazníky, kteří se vše rádi vyřídí přes internet. Doba splatnosti se pohybuje od 12 – 84 měsíců, záleží, na vašem individuálním nastavení. Další příjemnou věcí je atraktivní úrok již od 13,59 %. Také vám při řádném splacení vrátí polovinu úroků nazpět. Půjčku si můžete během prvního měsíce zrušit.

Podnikatelská půjčka je velice rychle vyřízená. Stačí vyplnit online žádost a poté očekávejte hovor od operátora. Mějte u sebe nachystané tato doklady: občanský průkaz a jiný průkaz totožnosti (např. pas, řidičský průkaz, rodný list…). Pokud jste zaměstnanec, tak si připravte veškeré údaje o vašem zaměstnavateli (přesný název, název, adresu, telefonní číslo a IČO).

Půjčka pro OSVČ je výhodná v ceně, v možnosti vlastního nastavení částky, doby splatnosti a v zajímavém úroku. Home Credit nabízí možnost půjčky i na pobočkách České pošty, což může být přijatelné pro klienty, kteří nemají internet a raději půjčku vyřizují osobně. Podnikatelů se to jistě netýká, ti rádi využijí možnosti vše vyřídit po telefonu. To zabere jen několik minut a peníze můžete mít na účtě do 24 hodin od podpisu smlouvy.

Půjčka pro podnikatele je rychlou a efektivní variantou, jak si pořídit chybějící finance nebo kapitál pro vaši činnost. Čerpání úvěru není vázáno na žádný účel, peníze můžete použít na cokoliv. Nepotřebujete ručitele, stačí, pokud jste občan ČR starší než 18 let a máte trvalý zdroj příjmu. Vyřízení a předčasné splacení je zcela zdarma. Také s pojištěním výdajů se nebudete muset bát, že nebudete moci splácet.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.