30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Hypotéka bez registru

Autor obrázku: nikcname

Chcete – li si při dnešních cenách pořídit nový dům či byt, je to záležitost skoro nemožná. Bez hypotéky si bydlení nepořídíte. Finance na pořízení vlastního bydlení trápí zejména mladé lidi, kteří shání peníze pro svou založenou rodinu a často nevědí, kam se mají obrátit o radu a pomoc. Někteří mladí lidé jsou bez práce a nemohou tak doložit bance svůj příjem.

Co obnáší hypotéka bez registru

I pro zmiňované mladé lidi existuje řešení, jak získat finance. Mohou využít hypotéku bez registru. Hypotéka bez registru umožní zajistit a zabezpečit svoji rodinu. Určitě si ji dopředu promyslete. I když se poskytnutí této hypotéky obejde bez nahlížení do registru dlužníků, svá rizika má.

Funguje na velice jednoduchém principu – spočívá v tom, že poskytovateli nevadí, že jste v registru dlužníků nebo, že nemůžete doložit výši svého příjmu. Hypotéka bez registru se tak vyplatí těm, kteří mají málo peněz, nebo potřebují rychle zabezpečit své potřeby. Poskytují ji banky i nebankovní společnosti.

Poskytnutím této hypotéky dostávají šanci lidé, kteří měli těžkou situaci, která je dostala do finanční tísně a tuto tíseň mohou díky hypotéce bez registru vyřešit. Určitě je vhodné vědět o všech podmínkách, které s poskytnutím hypotéky bez registru souvisejí. Se znalostí všech podmínek budete moct dobře zvážit své rozhodnutí. Ne vždy je jednoduché rozhodnout se bez potřebných informací.

Velice důležité je vědět, co přesně je hypotéka bez registru, jak dlouhou dobu budete hypotéku splácet, jaké jsou požadavky na uchazeče, co můžete hypotékou financovat.

Hypotéka bez registru

– představuje dlouhodobý úvěr, jehož splácení je zajištěno zástavním právem k nemovitosti. Můžete si ji vzít u banky i u nebankovních společností. Zpravidla je poskytována ve výši do 70 % z odhadní ceny nemovitosti.

Doba splácení hypotéky bez registru

Doba splácení závisí jen na vás, sami si ji vyberete. Hypotéku můžete splácet až 30 let. Splátka potom probíhá každý měsíc. Výši měsíční splátky vám vypočítá banka či nebankovní společnost.

Požadavky na uchazeče o hypotéku bez registru

Požadavky na uchazeče o hypotéku bez registru jsou minimální. Může zažádat každá fyzická osoba. Podmínkou pro podání žádosti je plnoletost žadatele a občanství České republiky.

Co můžete hypotékou bez registru financovat

Můžete s ní financovat koupi bytu, koupi stavebního pozemku, výstavbu, přestavbu a rekonstrukci bydlení. Rovněž můžete hypotékou bez registru refinancovat hypotéku jinou.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.