30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Láká vás vlastní internetový obchod? Pořídit si ho je velmi snadné.

Také se vám stalo, že jste strávili spoustu času brouzdáním po internetu, ale zboží, které jste hledali, jste nenašli? Anebo našli, ale neodpovídalo vašim představám, případně bylo předražené.

Možná vás už několikrát napadlo, že kdybyste měli svůj vlastní internetový obchod, vedli byste ho lépe, sehnali byste kvalitnější zboží, prodávali ho za přijatelné ceny, připravovali lákavé akční nabídky…

Pokud vás odradila skutečnost, že neumíte internetový obchod udělat, nebo by vám práce trvala příliš dlouho, je tady řešení! Není nic snadnějšího, než si internetový obchod koupit. Hezky připravený k použití, jen ho “obsadit“.

Proč si vybrat e-shop od společnosti Atomer.cz

Zde je několik důvodů, kvůli kterým stojí za zvážení investice do systému od společnosti Atomer.cz:

Cena e-shopou připraveného firmou Atomer.cz je velmi příznivá. Neplatíte totiž žádný měsíční paušál, ale dobíjíte si kredit podle toho, jak potřebujete. Poplatky se strhávají jen za moduly, které využíváte a potřebujete. Zjistíte-li, že některý z modulů nepotřebujete, jednoduše ho vypnete. Tímto způsobem si můžete internetový obchod stále obměňovat dle vaší aktuální potřeby. Vypínat a zapínat moduly je možné kdykoli a kdekoli, atomer.cz pracuje bez vázanosti.

Nesmíme zapomenout ani na propojení s Facebookem. Stačí vytvořit si fanpage e-shopu a můžete komunikovat s lidmi, přáteli, informujte o novinkách, dělejte nenásilně reklamu.

Systém také podporuje čtečku čárových kódů, což usnadňuje a zefektivňuje práci s objednávkami.

Vyzkoušejte si ho v praxi

Společnost Atomer.cz nabízí pronájem internetového obchodu. Nejdříve si můžete systém vyzkoušet a zjistit, jak vše funguje a to po dobu až 30 dnů. Otestování je zcela zdarma. Tímto způsobem se můžete dobře připravit na ostrý start a spuštění e-shopu.

Neváhejte, kontaktujte společnost Atomer.cz a vyzkoušejte si e-shop ještě dnes!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.