30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Spoření

Jak ušetřit na Vánoce

Vánoce a dovolená jsou dvě věci v roce, které z nás vysají spousty peněz. Naštěstí je dělí zhruba půl roku, a tak když se vzpamatujeme konečně z placení dovolené, přicházejí Vánoce a když se konečně dostaneme z Vánoc, můžeme opět šetřit na dovolenou.

Jak ušetřit na Vánoce?

Pokud rádi dáváte hodně dárků, pak je dobré, když je začnete kupovat o pár měsíců dříve. Nevydáte se z peněz najednou a postupně budete mít věci, které jste chtěli koupit. Můžete si na Vánoce i spořit, to záleží na vás. Obchodníci jsou fikaní a tak před Vánocemi dají ceny nahoru a po Vánocích věci výrazně zlevní.

Pokud si tedy od Ježíška přeje někdo z vašich blízkých věc, která je dražší, darujte mu raději peníze s tím, že po Vánocích budou slevy a výprodeje, pak může mít tuto věc klidně za polovinu. Darovat peníze může někomu připadat hloupé, ale peníze se dají darovat i velmi originálními způsoby a to třeba zavěšením bankovek na stromeček, nebo zabalením do květiny, či do jednotlivých malých krabiček, nebo třeba do něčeho, co na první pohled vypadá lacině, ale ve finále tam najde obdarovaný celkem zajímavý obnos, může to být třeba krabička od silonek, nebo svíčky. Pozor však, aby nebyla tato krabička omylem vyhozena bez povšimnutí, co v ní vlastně je.

Ušetřit na Vánoce můžete také tak, že budete dárky nakupovat přes slevové portály, kde jsou zlevněny i o více jak polovinu. Chce to pořádně sledovat, abyste věděli. Když půjdete pro konkrétní zboží, tak se podívejte, jestli ho jiný obchodní řetězec nenabízí levněji, nebo jestli se na internetu nedá sehnat za výhodnější ceny. Nekupujte první věc, kterou vidíte, ale řádně věci zkontrolujte po cenové stránce. Ne vždy by se vám koupě mohla vyplatit.

Na internetu najdete servery, kde si pohodlně najdete nejlevnější zboží, které hledáte. Je to například zbozi.cz, heureka.cz a podobně.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.