30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Jaké druhy hypotéky vám nabízí Hypoteční banka?

Sjednání hypotéky je pro každého z vás zásadním životním krokem. Před tím, než ji uzavřete, dobře se rozmyslete, jaký bankovní ústav zvolíte a také, jaká hypotéka pro vás bude nejvýhodnější. Jednu z nejkomplexnějších nabídek v tomto ohledu přináší Hypoteční banka.

Hypoteční banka je jedním z předních tuzemských bankovních ústavů. Ročně jejích produktů využijí tisíce lidí. Jako budoucí klienti si můžete vybrat z celé řady jejích produktů.

Klasická hypotéka a její formy

V první řadě vám tato banka nabízí klasický hypoteční úvěr. Hypotéka je určena na financování nového bydlení. Dále je možné uzavřít dlouhodobý úvěr, kterým budete financovat rekonstrukci již stávajícího bydlení, které máte v osobním vlastnictví. Hypotéku lze uzavřít také například na družstevní byt, případně na pozemek, na němž hodláte postavit rodinný dům. V neposlední řadě pak můžete peníze využít také třeba na koupi rekreačního bytu.

Určitě vás zajímá, proč je právě Hypoteční banka tolik oblíbená. Je to dáno nejen solidním jednáním ze strany jejích zaměstnanců, ale především dobrými podmínkami, za nichž hypotéku uzavřete. Jednou z velkých výhod je například fakt, že můžete dostat finanční prostředky až do výše 100% hodnoty nemovitosti, což u mnohých jiných bank není. Stejně tak vás příjemně překvapí nízké úrokové sazby. A potěší také možnost rozvrhnout si splátkový kalendář až na 40 let, takže vás hypotéka, respektive její měsíční splácení nebude tolik zatěžovat.

Americká hypotéka

Hypoteční banka nabízí ještě jiný produkt, kterým je takzvaná Americká hypotéka. V tomto případě nejsou peníze vázány na nemovitost, lze je využít prakticky na cokoliv. Jde o druh hypotečního úvěru, který je populární zejména v zámoří. Proto ostatně nese svůj název.

Před sjednáním hypotéky doporučuji konzultaci s odborníky, případně pak také využití hypoteční kalkulačky. Díky ní si velmi jednoduše a rychle zjistíte, jaký produkt je pro vás nejvýhodnější vzhledem k vašimi požadavkům.

Komerční sdělení

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.