30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Bezhotovostní půjčka od Provident

Občas se člověk dostane do situace, kdy potřebuje nutně peníze a tak nezbývá nic jiného než půjčka. Ale jen málokdo má tu odvahu si takový finanční obnos nosit sebou a díky tomu můžete využít bezhotovostní půjčky.

HebiFot / Pixabay

Co znamená, že je půjčka bezhotovostní?

Jak už název napovídá, tak bezhotovostní půjčka od Provident je bez hotovosti, což znamená, že si sice můžete peníze půjčit, ale nedostanete je na ruku. Namísto toho jsou peníze poslány na vás bankovní účet, což je velkou výhodou.

Jednak je to bezpečnější, protože mít u sebe vysoké částky je opravdové riziko, a jednak je to také rychlejší, protože převést peníze mezi účty jde velmi rychle pomocí internetu a navíc můžete zůstat v pohodlí vašeho domova.

Jak si mohu takovou půjčku zařídit?

Sjednat takovýto typ půjčky je jednoduché a velmi rychlé. Můžete si vybrat mezi dvěma způsoby. Jedním z nich je telefonický rozhovor s některým se zaměstnanců firmy Provident. A tím druhým je elektronická forma. V obou případech jsou nutné informace o vaší osobě.

Pokud zvolíte internetovou formu, tak vyplníte formulář na stránkách této společnosti, kde kromě základních informací o vás také vypíšete částku, kterou byste chtěli či potřebovali a také dobu, po jakou jste schopni peníze splácet. A poté jen čekáte na schválení, a když je půjčka schválená, tak vám peníze budou převedeny na bankovní účet, který jste uvedli.

Kolik si mohu půjčit?

Bezhotovostní půjčka Provident je velmi výhodná, protože si můžete půjčit na cokoliv,aniž byste museli udát předmět, pro který peníze potřebujete. Také si můžete půjčit částku, podle výše vašich potřeb.

Avšak je to limitováno, nejnižší částka jsou čtyři tisíce a naopak tou nejvyšší částku, kterou můžete využít je osmdesát tisíc, což je opravdu poměrně vysoká částka, s kterou můžete zaplatit nový spotřebič či malé opravy na domu anebo automobilu, ale využít je můžete na cokoliv.

Půjčka od Providentu se vyplatí

Zřídit si půjčku u společnosti Provident má mnoho výhod. A mimo jiné zde patří také akce, které Provident vytváří pro své zákazníky. Právě konaná akce se nazývá, Pošli to dál.

Principem této akce je, že pokud jsou zákazníci této společnosti spokojený, tak může tuto společnost doporučit svým známým. A pokud si někdo z nich půjčku vyřídí, tak vy dostanete odměnu čtyři sta korun, což se hodí.

Jak „Pošli to dál“ funguje?

Základem této akce je karta, kterou dostanete od společnosti. Tuto kartu vyplníte a předáte je svému známému, který by si chtěl bezhotovostní půjčku Provident anebo i jinou půjčku vyřídit. Poté stačí, když tato osoba kontaktuje společnost a sjedná si půjčku.

Ke smlouvě o půjčku přidáte vyplněnou kartu, a pokud neodstoupíte od smlouvy, tak osoba, která vám Provident doporučila, dostane čtyři sta korun. A tuto částku vám zaměstnanec odveze přímo až domů, takže je dostanete na ruku.

Bezhotovostní půjčka Provident je bezpečná a rychlá, navíc Provident je známá společnost, která vám může poskytnout i jisté výhody a akce.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.