30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Hledáte výhodnou půjčku pro živnostníky? Víme, kdo vám půjčí až 100 000 Kč bez zástavy nemovitosti!

Pustili jste se rovnýma nohama do podnikání a zjistili jste, že se neobejdete bez menší finanční injekce? Naštěstí existuje řešení – půjčka pro živnostníky, v rámci které lze bez problémů získat až 100 000 Kč do 20 minut. Takže ať už potřebujete peníze na pořízení starší dodávky, nářadí nebo na cokoliv jiného, nenechte si svou šanci upláchnout mezi prsty!

Půjčka pro živnostníky se pohybuje ve výši 5 000 Kč až 100 000 Kč a má na ni nárok každý žadatel, který splní následující podmínky:

  • minimální věk 21 let
  • doložení o pravidelném příjmu, na základě kterého nebankovní společnost posoudí schopnost splácet

Záznamy v registrech dlužníků nejsou překážkou!

Jakým způsobem půjčku vyřídíte?

Vyřízení je velmi rychlé a může proběhnout online i na pobočce. Rozhodnete-li se pro komfortní žádost prostřednictvím formuláře na webových stránkách, ozve se vám pracovník společnosti a probere s vámi možnosti půjčky. Budete-li souhlasit, dostaví se k vám kurýr se smlouvou a po podpisu obdržíte požadované finanční prostředky na bankovní účet do 24 hodin.

Nemůžete čekat tak dlouho? Dostavíte-li se osobně na pražskou pobočku společnosti, odnesete si hotovost do 20 minut.

V případě každé nebankovní půjčky by vás mělo zajímat, zda poskytovatel vyžaduje poplatky předem a jakým způsobem probíhá předčasná úhrada splátek. Námi zmiňovaná nebankovní půjčka patří mezi kvalitní finanční produkty, u kterých se ničeho podobného nemusíte obávat. Za vyřízení půjčky nezaplatíte ani korunu a to samé platí i o předčasném umoření dluhu. Smluvní podmínky jsou jasně dané a zřetelné.

Jste-li živnostníky a potřebujete rychle a jednoduše vyřídit půjčku, je půjčka pro živnostníky tím pravým. Staňte se i vy těmi, kdo ji vyzkouší a přesvědčte se o férovosti společnosti a dostupnosti finančních prostředků.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.