30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Poctivé nebankovní půjčky od zavedených společností

Ocitnout se v situaci, kdy potřebujeme nutně půjčit, může každý z nás. Ne vždy máme možnost půjčit si od rodičů či přátel nebo od banky. V té chvíli je jedinou možností půjčit si z nebankovního sektoru. Nemusíte se obávat těchto půjček využít. Poctivé nebankovní půjčky od zavedených společností mají výhodné podmínky i úrokové sazby. Často si půjčíte výhodněji, než když jdete žádat o půjčku do banky.
Jednou z ověřených půjček je Zaplo půjčka -zaplo.cz. Noví zákazníci si mohou půjčit částky do 8000 korun na jeden měsíc bez poplatku za půjčení. Společnost Zaplo má velmi transparentní a jasné podmínky, za kterých si lze půjčit. Jde o velmi oblíbenou půjčku, kterou využívají tisíce spokojených zákazníků. Nečekejte žádné skryté poplatky nebo nefér smlouvu. Při sjednání půjčky okamžitě víte, kolik si můžete půjčit a jaké zaplatíte úroky za poskytnutou půjčku. V případě, že nestihnete peníze vrátit včas, můžete si termín vrácení prodloužit o sedm až třicet dní. Půjčka Zaplo má stejně jako jiné půjčky své výhody i nevýhody. Nevýhodou je nutnost vlastního účtu, který se ověřuje odesláním jedné koruny na účet společnosti. Je potřeba mít také platný doklad totožnosti. Výhodou půjčky je naopak poskytnutí peněz do deseti minut od odeslání online formuláře s osobními údaji. Půjčit si peníze jde i poctivě, rychle a zodpovědně.

banknotes-82948_1280

Krátkodobé nebankovní půjčky se začaly využívat nejdříve ve Finsku. Odtud známe i název Finské půjčky. Poskytovatelů těchto půjček, stejně jako jejich uživatelů roste. Vybrat si v nabídce je pro některé osoby velmi složité a proto využívají informace o tom co jsou pojmy jako půjčky bez registru, bez ručitele a bez doložení příjmu. Srovnání půjček vám umožní vybrat si půjčku podle nejlepších parametrů, nové půjčky nabízí celá řada společností.

První půjčka zdarma je velmi vyhledávaná. Nabízí ji celá řada firem. Jde o ověřené a poctivé společnosti, jejichž záměrem je pouze získat nové spokojené zákazníky. Zákaznící si zase naopak mohou půjčku vyzkoušet jak funguje a jaké má výhody či nevýhody. Online srovnání půjček nabízí bankovní i nebankovní produkty pouze od spolehlivých poskytovatelů. Pokud chcete mít jistotu, že si půjčíte od skutečně poctivého poskytovatele, můžete si přečíst řadu recenzí a informací od spokojených zákazníků. Na internetu rovněž fungují i černé listiny, kam píší své zkušenosti poškození klienti.

Oblíbené jsou nebankovní půjčky typu Zaplo zejména u začínajících podnikatelů, studentů nebo rodičů na mateřské dovolené. Není nutné dokládat své příjmy, ani daňová přiznání nebo potvrzení o studiu. Velkou výhodou je, že nemusíte mít spolužadatele, ručitele nebo nemovitost jako zástavu. Jde pouze o menší a krátkodobé půjčky. Dozor nad nimi nemá Česká národní banka, ale Česká obchodní inspekce, která dbá na to, aby jste si půjčovali pouze od poctivých firem.

Poctivé nebankovní půjčky poznáte zcela jednoduše. Nikdo po vás nechce žádné poplatky předem, nevoláte na drahé telefonní linky. Webové stránky společnosti jsou plně funkční, nechybí kontaktní údaje a informace o půjčce. Navíc si můžete předem přečíst rámcovou smlouvu o půjčce. Pokud máte dotazy, pracovníci společnosti vám je rádi zodpoví pomocí live chatu nebo na zákaznické lince, která je zdarma.

Aby vám byly peníze z půjčky vyplaceny co nejrychleji, je potřeba do žádosti o půjčku uvést pravdivé údaje včetně čísla účtu, čísla dokladu totožnosti a platného telefonu. Nemusíte se bát zaslat veškeré osobní údaje pomocí formuláře. Veškerá data jsou šifrovaná a chráněna proti zneužití třetí osobou. Většina poskytovatelů nebankovních půjček je zaregistrováno u Úřadu na ochranu osobních údajů. Tuto informaci se také většinou dočtete na webových stránkách dané společnosti.

Komerční sdělení

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.