30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Co nabízí bankovní půjčky? Jsou opravdu tak výhodné?

Bankovní půjčky lze označit za stálici finančního trhu. Oproti nebankovním půjčkám představují v podstatě ve všech případech bezpečnou variantu, jak se domoci ke kýženým peněžním sumám. Je pravdou, že někdy to může být na úkor velikosti úrokové sazby, délky vyřízení a následného vyplacení konkrétní částky.

I přesto lidé na bankovní půjčky nedají v žádné situaci dopustit. Ve výčtu mnohých bankovních institucí lze samozřejmě nalézt takové, které se svou benevolencí a nenáročným přístupem hodně přibližují k dostupnému nebankovnímu segmentu.

Jestliže uvažujete o tomto typu úvěru, potom jistě děláte dobře. Důležité je, zaměřit se na výhodná řešení s řadou přínosných benefitů.

Equa Bank vám půjčí s úrokem od 5,9 %

Úroková sazba hraje při výběru poskytovatele velice zásadní roli. Vyprávět vám o tom může Equa Bank půjčka, jež kromě hodnoty úroku od 5,9 % a cílové částce 600 000 Kč přináší mnohem více než jenom běžný bankovní standard:

  • bez poplatků za zřízení, vedení, mimořádné splátky i předčasné uhrazení,
  • vyřízení online žádosti na internetu v průběhu tří minut,
  • bezúčelový charakter úvěru – peníze lze upotřebit na cokoliv.

S Equa Bank máte záruku platnosti úrokové sazby po celou dobu splácení. Ke všemu se můžete pojistit třeba pro případ, že dlouhodobě ztratíte zaměstnání a nejste schopni plnit své závazky.

Výhodná půjčka od České spořitelny

Chcete v rámci bankovní půjčky docílit odpuštění až deseti měsíčních splátek? Rádi byste zcela bezplatně navyšovali nebo snižovali velikost měsíční úhrady podle svých aktuálních potřeb? Tak volte jistotu, jíž vám přináší Česká spořitelna půjčka. Dosáhněte na částku až 700 000 Kč se splatností na 7 let a nezpovídejte se nikomu z toho, k čemu peníze využijete.

Jak můžete sami správně tušit, jsou tyto populární bankovní půjčky schopny nabídnout v podstatě to samé, jako benevolentní nebankovní sféra. Jen v tomto směru získáte záruku prověřených institucí a profesionální zázemí v podání bankovních úředníků.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.