30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Z nebankovních půjček nemusíte mít obavy

Všeobecně panuje názor, že půjčit si peníze v nebankovním sektoru znamená vysoký úrok, nepoctivé jednání a ve výsledku velké problémy. Ale tlak konkurence i veřejného mínění přiměl seriózní poskytovatele nebankovních půjček k transparentnímu jednání, zjednodušení smluv a zlepšení úvěrových podmínek, takže i u většiny z nich je bezpečné si půjčit.

Nebankovní půjčky s lepším úrokem

Ani tvrzení, že nebankovní úvěry jsou dražší než ty bankovní, už není pravdivé. Některé renomované společnosti (např. Cofidis, Cetelem, Home Credit a další), dnes poskytují peníze s nižším úrokem, navíc mají vůči klientům vstřícnější přístup než bankovní domy. S jednoduchými a lehce srozumitelnými podmínkami jsou proto stále víc vyhledávané.

Porovnat se vyplácí

V současné době je na finančním trhu několik set poskytovatelů nebankovních půjček. Každá z nich má jinak nastavenou výši úvěru, požadavky na klienta a další podmínky. Dřív, než se rozhodnete, určitě byste měli porovnat nabídky více společností a zjistit nejen za jakých podmínek vám půjčí, ale jak mají nastavené i případné sankce. Můžete tak ve výsledku ušetřit nemalé peníze.

I se zápisem v registru si můžete půjčit

Dostat se do registru dlužníků můžete velice rychle. Dokonce, i když vy sami nikde nikomu nedlužíte. Přesto se pro banky a v tu chvíli stáváte problematickým a na úvěr od nich si nesáhnete. Některé nebankovní společnosti vám půjčí , i když jste v registru dlužníků. Je pravda, že taková nebankovní půjčka pro problémové klienty představuje pro poskytovatele určité riziko a proto je s vyšším úrokem a samozřejmě i sankcemi v případě, že přestanete včas splácet. Na druhou stranu je to mnohdy jediná možnost, jak si peníze půjčit.

Kde vám půjčí i přes zápis v registru SOLUS

Za všechny uveďme aspoň tři společnosti, kde byste měli se svou žádostí o úvěr uspět i přes záznam v registru dlužníků. Vybrali jsme společnosti, které poskytují i vyšší částky s delší dobou splatnosti.

Xpůjčka

Zprostředkovává půjčky od více poskytovatelů, vaše online žádost tak osloví více společností podle vámi zadaných parametrů. Máte tak větší šanci se svou žádostí uspět a vybrat si nejlepší podmínky.

Podmínky pro získání půjčky

  • Věk min. 18 let
  • Trvalé bydliště v ČR
  • Pravidelný finanční příjem
  • Bankovní účet

123půjčka

Také žádostí oslovíte více poskytovatelů. Vysoká schvalovatelnost, celkově velmi dobře hodnocená.

Podmínky pro získání půjčky

  • Věk min. 18 let
  • Trvalé bydliště v ČR
  • Pravidelný finanční příjem
  • Bankovní účet

Pronto půjčka

Nebankovní půjčka českého poskytovatele, vhodná pro ty, kdo potřebují splatnost rozložit na delší dobu a mít tak nízké měsíční splátky. Společnost s dlouhou historii poskytuje půjčku jen při doložení příjmu, navíc při vyšším úroku.

Podmínky pro získání půjčky

  • Věk 21-66 let
  • české státní občanství
  • Pravidelný finanční příjem
  • Kopie občanského průkazu
  • Bankovní účet

Všeobecně je nutné očekávat, že pokud máte exekuci, bude poskytovatel nejprve „testovat“ vaši platební morálku na nižší částce.

 

Xpůjčka

Pronto půjčka

123půjčka

Částka

10 000 – 100 000,-

 

10 000 – 100 000,-

 

4 000 – 250 000,-

Doba splatnosti

6 měsíců – 5 let

 

12 měsíců – 4 roky

 

30 dní – 8 let

Úrok

13,22 %

 

26,78 %

 

13,22 %

Doložení příjmů

Ne

 

Ano

 

Ne

Kontrola registrů

Ne

 

Ne

 

Ne

Ručitel

Ne

 

Ne

 

Ne

Pro nezaměstnané

Ano

 

Ne

 

Ano

Se záznamem v rejstříku

Ano

 

Ano

 

 

Ano

 

S exekucí

Ano

 

Ne

 

Ano

Poplatek za poskytnutí

Ne

 

Ne

 

 

Ne

 

Poplatek za vedení

Ne

 

Ne

 

Ne

Schvalovatelnost

90 %

 

50 %

 

95 %

Informace platné k 3.8.2016

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.