30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Kancelář hledejte na dobré adrese

Jestliže máte svoji firmu a hledáte pro ni ty nejlepší prostory, je potřeba se zamyslet nad některými důležitými detaily. Hlavním parametrem pro vás musí být lokalita. Pokud vás zákazníci rychle najdou a zaměstnanci se včas dostanou na své pracoviště, bude spokojenost na obou stranách. Zvláště ale v hlavním městě je velký oříšek, jak vybrat to správné místo.

Lokalita, dostupnost, viditelnost

Když vybíráte vhodné místo pro svoji kancelář, je to velká zodpovědnost. Obzvlášť pokud tím městem, ve kterém hledáte, je Praha. Metropole má několik center, ale nejlepší je pro vás zvolit vždy nejužší centrum. Proto se všeobecně doporučuje vybrat si městskou část Praha 1. Vyhledat si v tomto okolí pronájem kanceláře může být možná náročnější, ale dobrá adresa vám umožní lepší pověst u vašich zákazníků. Místo vám totiž zajistí image a prestiž. S klienty se lépe jedná v prostorné kanceláři s výhledem na Prahu než v tmavé kobce na okraji města, kam zajíždí autobus dvakrát denně. Vaši pracovníci budou mít mimo jiné v blízkosti restaurace i obchody nebo školky. Pamatujte také na dostatek parkovacích míst, protože v centru a v placených zónách se hledá parkování velmi těžko. Dnes je moderní zjistit si, zda se v garážích dají i připojit a dobít elektromobily.

U pronájmu se o nic nestaráte

Vaše kancelář by měla být reprezentativní a ukazovat zaměstnancům, klientům i obchodním partnerům, že vám na podnikání záleží a že si přejete, aby se ve vašem prostředí cítili příjemně. Moderní kanceláře můžete najít v budovách, které zajišťují veškerý komfort. Uvidíte ten rozdíl, pokud kohokoliv při příchodu uvítá recepční a k dispozici máte třeba copycentrum, kantýnu, kadeřnický salón nebo automyčku. Zároveň se nemusíte starat o úklid a další chod celé budovy. Tím pádem můžete také ušetřit na nákladech.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.