30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Rusňákova investiční skupina DRFG má široký záběr

Investiční skupina Davida Rusňáka zhodnocuje český kapitál na tuzemském trhu. Investuje nejen do nemovitostí, ale i do telekomunikace, zdravotnictví a energetiky. DRFG byla založena roku 2011 Davidem Rusňákem, který je také její majoritní vlastník. Skupina sídlí v Brně.

Jaké podílové fondy DRFG spravuje?

DRFG drží ochrannou ruku nad dvěma investičními podílovými fondy. Jedná se o Investiční dluhopisový fond DRFG UCITS Bond Fund Investiční realitní fond DRFG AIF Real Estate Fund.

DRFG UCITS Bond Fund

Tento fond je zaměřený na státní dluhopisy. Ačkoliv trh dluhopisů aktuálně nezažívá své nejlepší období, díky portofolio manažerům je Bond Fund velmi úspěšný a prokazuje se skvělými výsledky. Je vhodný na rozšíření klientských aktiv. Investoři do něj mohou investovat od 100 korun měsíčně.

DRFG AIF Real Estate Fund

Realitní dluhopisový fond Real Estate Fund má po prvním roce fungování velmi dobré recenze. Současně se v něm nacházejí nemovitosti v hodnotě 963 milionů korun. Fond má navíc nízkou konkurenci a díky povolení České národní banky je možné jej nabízet retailové klientele.

Cílem DRFG je zpřístupnit Real Estate Fund ještě více veřejnosti, a to pomocí snížení minimálního vkladu z deseti tisíc korun na výrazně nižší částku.

Další investiční oblasti

Mezi dalšími oblastmi, kterým se DRFG věnuje, je například zdravotnictví. Za tímto účelem vybudovala divizi s vlastní lékárenskou sítí DRFG Medical, v jejímž čele nyní stojí Rudolf Matějka. Po diskuzi s ním vyšlo najevo, že zúročuje své bohaté zkušenosti z předchozího podnikání.

DRFG Medical aktuálně vlastní 15 lékáren po celé České republice a jejich počet plánuje navyšovat na 25. Instituce se zaměřuje na samoobslužný prodej, protože lidé se rádi ptají, informují o lécích a chtějí si je sami vybírat. Aby se z celého projektu nestalo letadlo a byl stále tak úspěšný, DRFG se orientuje pouze na prostory v kvalitní lokalitě a s velkou prodejní plochou.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.