30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Cestovní pojištění online? Nebuďte osli, takhle ušetříte

Cestovní pojištění je jedna z věcí, u kterých platí „za málo peněz hodně muziky“. Je tak dostupné, že prakticky není důvod, proč si ho před cestou do zahraničí nepořídit. Největší problém budete mít leda s výběrem, protože na trhu nabízí tuto službu řada společností. Existují ale webové stránky, které vám volbu cestovního pojištění usnadní.

Zařídit cestovní pojištění je opravdu snadné. Prostřednictvím internetu to zabere asi 5 minut a celý proces se dá vyřídit klidně těsně před cestou. Díky tomu je cestovní pojištění nejčastěji online uzavíraný druh pojištění.

Pojištění online během chvilky

Sjednat cestovní pojištění online zvládne každý, a to i na poslední chvíli v autobuse. Nejvíce času zabere výběr správné pojistky. Pokud nechcete sáhnout po první nabídce, na kterou narazíte, je vhodné se nejprve trochu porozhlédnout po trhu.

Jiné k moři, jiné na lyže

Cestovní pojištění vybírejte podle toho, jaké aktivity se chystáte na dovolené, respektive během cest dělat. Rozhodující je to pro případné pojistné plnění. Když se zraníte při sportování, bude vám cestovní pojištění k ničemu, pokud dané riziko nepokrývá.

Například pojišťovna Generali nabízí základní cestovní pojištění a k němu ještě připojištění podle typu aktivity. Vybrat si můžete mezi sporty, rizikovými sporty a třeba pracovní cestou. Připojistit lze také elektroniku nebo auto.

S výběrem pomůže Tipli.cz

Největší problém při sjednávání pojištění (nejen cestovního, ale také všech jiných) je volba toho správného produktu. Na trhu funguje řada společností, které tuto službu nabízí. Pro nezkušeného člověka to může být nepřehledná změť.

 

Naštěstí ale oblíbený nákupní portál Tipli.cz otevřel novou finanční rubriku. Najdete v ní přehledně vysvětlenou problematiku základních finančních záležitostí: pojištění, spoření, hypotéky a půjčky. Lidsky je zde popsané, o co jde a na co si dát pozor. Nechybí ani tipy, jak ušetřit a základní přehled společností, které dané služby nabízí.

 

Cestovní pojištění kalkulačka

Nově nabízejí Tipli finance také kalkulačku cestovního pojištění. Je to šikovná internetová aplikace, která pomůže s výběrem produktu přímo podle vašich potřeb. Nastavíte datum plánované cesty, místo pobytu a věk osob(y). Přidáte, zda a jak budete sportovat a označíte, o jaká připojištění máte zájem.

Kliknutím na jedno tlačítko ihned získáte přehled pojištění, která odpovídají vašim požadavkům. Všechny nabídky si tak můžete srovnat pěkně na jednom místě a během 5 minut sjednat to nejvýhodnější cestovní pojištění.

Nemám čas vybírat

Jste-li v situaci, kdy nemáte čas vybírat mezi jednotlivými nabídkami na trhu ani mezi nabídkou na míru od Tipli, absolutní jistotu budete mít s nejširšími variantami pojištění. Některé pojišťovny nabízí pojistky v různých variantách – podle míry krytí. Výše komfortu se ale promítá i do ceny.

Zajímavé je, že pojištění s nejvyšším krytím se od levnějších variant neliší nijak drasticky. Pro většinu lidí je tak rozdíl v ceně přijatelný. Pokud tedy nemáte čas nebo chuť vybírat, sáhněte po nejdražším; i to je velice dostupné.

Skvělé univerzální pojištění nabízí třeba pojišťovna Allianz. Největší výhodou je zejména neomezený limit u léčebných výloh. Rozdíl mezi variantou Základ a Optimal je přitom u krátkodobé cesty jen v desítkách korun.

Tipli nejsou jen tipy

Kromě praktických rad, jak si poradit s financemi, vám Tipli.cz pomůže i mnohem přímější cestou. Tipli je totiž nákupní portál, a tak pomáhá při objednávání v e-shopech. Za nákup, který uděláte přes Tipli dostanete část peněz zpět.

 

Na Tipli.cz najdete přes 750 obchodů, u kterých můžete ušetřit pomocí cashbacku. Stačí vybraný obchod vyhledat na Tipli a pomocí tlačítka „nakoupit“ se přesměrovat přímo do obchodu. Tam pak objednáte zboží nebo službu obvyklým způsobem a po zaplacení počkáte na odměnu. Neváhejte, registrujte se na Tipli a ušetřete s každým nákupem.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.