30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Díky Portu Gallery může i běžný člověk investovat do sběratelských předmětů

Drahé kovy, spořící účet, podílové fondy, případně rizikové obchodování s akciemi. To jsou asi tak možnosti zhodnocení peněz pro běžného člověka, který nedisponuje miliony, aby mohl obchodovat s nemovitostmi. Portu Gallery k nim ovšem přidává ještě jednu zajímavou možnost – investici do sběratelských předmětů.

Mezi sběratelské předměty počítáme známky, hodinky, šperky, víno, umění, auta či mince. Víte, že cena všech těchto komodit za posledních 10 let významně vzrostla? Vy o ně můžete docela snadno rozšířit svoje investiční portfolio.

Nemusíte sbírat známky, ani mít vysoký kapitál

Nikdo po vás nechce, ať si začnete budovat soukromou kolekci známek. Dokonce nepotřebujete ani miliony na to, abyste si mohli pořídit nějakého veterána. Portu Gallery umožňuje investorům začít už od koruny. Na jednu drahou věc se skládá více investorů a ti všichni pak rozhodují o tom, co se s předmětem bude dál dělat. Například pokud se objeví zajímavá možnost prodat věc za dobrou cenu, investoři hlasují, zda chtějí prodat, nebo nikoliv. Pokud se prodá, jsou peníze připsány na účty majitelů v Portu Gallery, odkud si je mohou převést na běžný bankovní účet.

Jak tohle vlastně funguje?

Zaregistrujete se na webu Portu Gallery, ověříte svůj profil a pak už začínáte investovat. Vždy se investuje do jednoho produktu, až se celý zafinancuje, přijde na řadu jiný. Začínalo se s autem Nash Heahey Roadster 1952 v hodnotě 2,8 milionů korun. Částku se podařilo dát dokupy, teď se sbírají peníze na Porsche 911 R-Gruppe 1974, které je v současné době zafinancováno asi z poloviny. Následně budou na řadě housle ze 17. století.

Máte-li zájem investovat, určitě si pospěšte, protože sběratelské automobily se jeví jako jedna z nejvýhodnějších možností. Jejich hodnota za posledních 10 let vzrostla o 189 %.

Je to bezpečné?

Ačkoliv je Portu Gallery docela novinkou, nemusíte se bát svěřit jim své peníze. Všechna aktiva jsou pojištěna. Navíc za investování neplatíte žádné poplatky! V počátcích nemusíte investovat statisíce. Je možné vložit třeba i pouhou jednu korunu. Takové „jmění“ sice nedává příliš smysl, ale to už je druhá věc.

Více informací se dozvíte přímo na gallery.portu.cz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.