30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Investice do bezkontaktních automyček se vyplatí!

Vlastníte síť čerpacích stanic a rádi byste kromě možnosti natankování pohonných hmot nabídli klientům také další služby? Nechejte vybavit čerpací stanice bezkontaktními automyčkami. Tato investice se Vám v budoucnu několikrát vrátí. S prodejem automyček má bohaté zkušenosti firma BKF CarWash.

Mycí služby automyčky BKf CarWash

Modulární mycí boxy automyčky BKF CarWash byly navrženy tak, aby odpovídaly potřebám lokalit s nízkou až střední intenzitou mytí. Automyčky od společnosti BKF CarWash nachází uplatnění jako doplňkové služby čerpacích stanic, stanic technické kontroly a pneuservisů. K použití jsou často u venkovských provozoven a provozoven u prodejen. Modulární mycí boxy od společnosti BKF CarWash jsou zákazníkům dodávány plně vybaveny ocelovou konstrukcí se střechou podle projektu BKF CarWash. Automyčky disponují šesti základními programy, přičemž program postřik ráfků slouží k odstranění nánosů a usazenin z brzdových destiček. Použito přitom bude změkčené vody pod nízkým tlakem. Ostatní mycí programy se postarají o předmytí s předmytím a turbo postřikem, základním mytí, oplach, navoskování a závěrečný oplach.

Co zařídit před koupí automyčky BKF CarWash?

Dříve, než se rozhodnete pro pořízení automyčky, je nutné zvážit některé důležité parametry. První důležitou náležitostí je nalezení vhodného místa. Pozemek pro výstavbu samoobslužné myčky by měl splňovat dvě základní kritéria. Zvolené místo by mělo být atraktivní a mělo by disponovat dostatečným prostorem. Jako atraktivní místo se jeví centrum města, obytné domy a bloky panelových domů. Společnost BKF CarWash doporučuje automyčku umístit podél větších silnic a ulic, na křižovatkách a kruhových objezdů. Místo by mělo být dobře viditelné a snadno průjezdné. Na webových stránkách společnosti BKF CarWash bkfcarwash.cz/produkty/mycky-aut/ se dovíte další náležitosti, co je potřeba provést, než dojde k podepsání samotné smlouvy. Automyčku je možné nejen koupit, ale také si ji pronajmout. Nájemní smlouvu je možné podepsat až na dvacet let.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.