30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Jak si Bitcoinem vydělat na Lambo v 5 krocích


Lamborghini je vysněné vozidlo všech kryptoměnových hodlerů, traderů i fanoušků. Stalo se symbolem zbohatnutí na kryptoměnách. A již mnoha lidem se podařilo na takové Lamborghini vydělat i pomocí drobné investice nebo těžením Bitcoinů na svém počítači. Může se mi to podařit i nyní? Nabízíme (ne)zaručený návod, jak na to. 🙂

1. Kupte si Bitcoin

Když chcete na kryptoměnách vydělávat, musíte nějakou mít. Jinak jste pryč ze hry a na Lambo jste nuceni vydělat jen tvrdou dřinou. Bitcoin, Litecoin nebo Ethereum si můžete koupit třeba na Instacoin.cz.

2. Uchovejte si kryptoměnu na bezpečné místo

Ten si pak uložte do nějaké zabezpečené peněženky nebo do tzv. hardwarového Trezoru. Přeci jenom, pokud předpokládáte, že tam bude jednou jmění o hodnotě jednoho Lamba, tak se jedná přinejmenším o nějakých 5 milionů korun. A to rozhodně ztratit nechcete.

Privátní klíče nebo záchrannou frázi k Trezoru si zapište někam offline a uschovejte na bezpečné místo. A to je třeba nepodceňovat, o kryptoměny takto přišlo i mnoho zkušených lidí, protože podcenili základní bezpečnost. A určitě jich bylo více než těch, kteří si na Lambo vydělali.

3. HODL!

Nakoupit a uschovat Bitcoin není žádná raketová věda. Teď ale musíme doufat, že dojde k raketě, která nám vystřelí nahoru hodnotu naší počáteční investice. Třeba během roku 2017 Bitcoin vystřelil Bitcoin z tisíce dolarů na 19 tisíc dolarů. Naopak potom to zase klesalo až na 3 tisíce dolarů.

Sledovat kurz Bitcoinu je jako být na horské dráze. A někdy je prostě nejlepší kryptoměnu držet tak dlouho, jak jen můžeme a prodat ji až za dlouhou dobu, kdy to pro nás bude výhodné. Pro tuto strategii se ujala zkratka HODL. Vznikla přehozením posledních 2 písmen anglického slova Hold.

4. Prodejte to na špici

Fór je v tom vychytat správný okamžik na prodej. Může to růst sice ještě výš, ale může to taky klesnout. Zdravá strategie je prodat kryptoměnu, když je aktuální hodnota už několikanásobná od původně investované.

Ale jak by si tak mohl obyčejný člověk vydělat na Lambo? Investujete třeba 15 tisíc a očekáváte Lambo. Ale 5 milionů je přece pořád 500násobek této částky. I to je ale ve světě kryptoměn možné. Třeba v roce 2017 stoupla cena 20násobně. To je pořád málo. Třeba ale takový Ripple dosáhl 36 tisíc procentního zhodnocení za rok 2017! Aby jste si vydělali na Lambo, tak by vám stačilo investovat jen 14 tisíc korun. A to už je reálné i pro prostého dělníka.

5. Kupte si Lambo za Bitcoin

Pokud jste došli až sem, máte našetřeno na Lambo. Ale co dál? Směnit to zpátky za peníze nebo ne? Vlastně ani nemusíte. Třeba na Bitcars.com můžete nakupovat i prodávat auta za bitcoin a na pár kliknutí. Úžasné ne?

 

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.