30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Cena zlata je nejvýš za posledních deset let. Na prodeji investičního zlata nyní vyděláte

Mít peníze uložené ve zlatě, případně v jiných drahých kovech, se vyplatí. Nemusíte je tam však nechávat trvale. Více vyděláte, když s touto investicí pracujete. Právě teď je cena zlata skutečně nevídaně vysoko a investiční zlaté slitky se oplatí prodat.

Nemusíte se pouze koukat, jak cena zlata roste. Prodejte jej a na jeho vysoké aktuální ceně vydělejte. Koronavirus vyhnal ceny zlata skutečně vysoko. Jednak z důvodu nárůstu jeho ceny na burze, ale též jeho rostoucí ceně napomohl pokles české koruny.

O zlato je zájem. Máte proto šanci na něm vydělat

Jde samozřejmě o investiční zlato, tedy zlaté slitky. Ne o akcie těžařských firem na burze. Profesionální výkup zlata vyřeší i vaši aktuální tíživou situaci, pokud jde o pokles či výpadek příjmu v zaměstnání, nebo o stagnující či zcela pozastavený provoz vaší firmy. Díky prodeji zlatých slitků dokážete svůj život a své podnikání ufinancovat i v době krize.

Kde zlato prodat?

V Obecním domě v Praze se vykupují zlaté slitky, ale i tzv. cihly dalších vzácných kovů. Váš obchodník, od kterého jste slitky koupili, již nevykupuje? Nebo jste narazili na to, že o váš slitek není kvůli jeho původu zájem? Nelekejte se. Řada obchodníků vykupuje pouze omezený počet dodavatelů slitků. To však není problém pražské numismatické prodejny v Obecním domě. Ta se nezaměřuje pouze na zmíněnou numismatiku, tedy obchodování s mincemi, ale od roku 2003 též na prodej a výkup investičních slitků.

Obchod patří společnosti Zlaté mince Numismatika. Ta slitky vykupuje od prestižích firem, jakými jsou Heraeus Hanau, Metalor, Munze Osterreich, PAMP, Perth Mint, Rand Rafinery, Royal Canadian Mint, Sempsa, Umicore, Valcambi, UBS, Sempsa, Umicore, Metalor, Munze Osterreich, PAMP, Perth Mint, Argor Heraeus, Agosi, Credit Suisse, Degussa, Johnson&Matthey a Heimerle + Meule.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.