30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Americká hypotéka je skvělá nejen pro podnikatele

Americká hypotéka je něčím, co spousta Čechů vlastně nedokáže nikam zařadit. Je to tedy hypotéka na bydlení, nebo není na bydlení? A proč se tedy jmenuje hypotéka? Faktem je, že je v mnoha situacích opravdu výhodná. Častokrát si ji berou i podnikatelé.

Americká hypotéka je neúčelová půjčka, to znamená, že peníze můžete využít na cokoliv, nikdo se o účel nebude zajímat. Slovo hypotéka má v názvu z důvodu ručení nemovitostí. U americké hypotéky ručíte nemovitostí, a právě díky tomu dostanete výhodnější úrokovou sazbu (ve srovnání s jinými neúčelovými úvěry). Nevýhodou samozřejmě je nutnost disponovat nemovitostí do zástavy.

Americká hypotéka jako řešení pro podnikatele

Americkou hypotéku si může vzít soukromá osoba i podnikatel. Pro firmu jde častokrát o zajímavý a výhodný způsob financování dalšího rozvoje. Lze totiž získat peníze v řádech milionů korun (v závislosti na hodnotě nemovitosti), úroková sazba je relativně nízká a splatnost může být dlouhá třeba až 25 let podobně jako u klasické hypotéky na bydlení.

Ať už jste, nebo nejste podnikatel, každopádně vás ale bude zajímat, jaká je nejvýhodnější americká hypotéka.

Nejvýhodnější je velmi relativní pojem

Můžete se zeptat souseda, který si americkou hypotéku vzal také, nebo kamaráda. Nikdo vám však nezaručí, že daná volba bude nejlepší i pro vás. Zpravidla tomu tak nebývá. Musíte tedy pátrat na vlastní pěst, nebo se prostě zeptat odborníků. Tak se to v dnešní době dělá, protože nikdo nemá čas na zdlouhavé srovnávání. Možností je až příliš.

Mít finančního poradce je dnes naprosto běžnou záležitostí, takže si můžete také najít toho svého. Pokud jde o hypotéku, doporučujeme finanční specialisty z AMJ, kteří se specializují přímo na hypotéky. Pomohou vám najít tu nejlepší a budou vaší oporou po celou dobu splácení hypotéky. Spolupráce s nimi rozhodně nekončí ve chvíli, kdy podepíšete smlouvu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.