30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Diamantové šperky jsou nádherné dary i skvělá investice

Chcete své dceři, manželce nebo třeba mamince věnovat něco, co ji bude zdobit, rozsvěcovat a zároveň to bude výbornou investicí, která se s plynoucím časem nijak nezhodnotí, spíš naopak? Skvělou volbou je nákup diamantových šperků, ať už to bude náhrdelník, diamantový prsten, krásné diamantové náušnice nebo třeba přívěšek ve tvaru středně velkého srdce.

Cenově dostupné diamantové šperky

Spousta lidí si myslí, že jsou jim diamantové šperky na hony vzdálené kvůli jejich ceně, a nikdy si je nemohou dovolit. To je však velký mýtus. Diamantové šperky seženete už od cca 3 500 Kč, kupříkladu když jde o jednoduché zlaté náušnice s jedním diamantem. Za 10 000 – 15 000 Kč už je k mání spousta druhů diamantových šperků, ať už máte zájem o náušnice, přívěšek nebo prsten. A čím více investovat chcete, tím větší možnosti se samozřejmě naskýtají.

Je ale důležité nakupovat tyto vzácné šperky u prověřených prodejců. Zvláště, pokud je chcete kupovat přes internet. U šperků, jež mají drahé kameny, klenoty vystavují certifikát o jejich pravosti a přesných specifikách.

Koupit si můžete i diamantové šperky, jejichž součástí jsou další drahé kameny, jako třeba rubíny, safíry a podobně.

Prsten, který ozdobí ruce dívky i dámy v letech

Je úžasné, jak různorodé umí diamantové prsteny být. Díky tomu lze koupit prsten honosný, bohatě zdobený, který může být osázen nejen diamanty, ale i jinými barevnými drahkokamy, a tím mu ještě víc dodat na vážnosti. Pro mladé slečny či ženy jsou takovéto prsteny často „těžké“, nesedí k nim. U mladých ročníků volte spíš jednoduché a elegantní typy, třeba jen jednoduchý kroužek osázený několika drobnými diamanty.

Diamantové prsteny a šperky celkově se dědí z generace na generaci a většinou se k nim traduje i legenda, která sděluje, jak se do rodiny dostali. Staňte se pro budoucí generace legendou a pořiďte „domů“ hodnotný šperk, na který bude jeho nositelka patřičně hrdá.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.