30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Vyberte si 3D termolis a potiskněte své firemní reklamní předměty sami

Patříte k firmám, která chce, aby její zaměstnanci vypadali reprezentativně, měli firemní trička, bundy, čepice, kalhoty, aby používali firemní hrnky, propisky, přívěšky na klíče a všude svého zaměstnavatele reprezentovali? Anebo chcete rok co rok obdarovat nejvěrnější zákazníky a obchodní partnery svými firemními reklamními předměty, jež jsou kvalitní a obdarovaní je skutečně využijí? Pak určitě utrácíte za potisk předmětů spoustu peněz ročně. Což takhle začít si vyrábět vše, co potřebujete, svépomocí?

3D termolis překvapí svou šikovností

Že nemůže být termolis šikovný? Ale ano, může. Přesvědčí vás o tom termolis. Výběr 3D termolisu vám zřejmě zabere pár dnů, ale zde je pár jeho specifik, které vás určitě poněkud překvapí.

Populární a oblíbený mezi uživateli je kupříkladu tepelný 3D lis VACUUM lis pro sublimační potisk. Tento multifunkční lis byl navržen pro potisk hrníčků, krytů na mobilní telefon, pouzder na tablety, kamenných desek, přívěšků, talířků atd. sublimační metodou. Princip lisu je možné poměrně dobře vysvětlit. Výkonný odsávač úplně odvede vzduch ze zařízení. Vznikne vakuum, které přitiskne přes tepelně odolný silikon předmět, který chcete potisknout, k podlžce. Horní i dolní topná deska mohou pracovat spolu i každá zvlášť. Při společné činnosti zajišťují stabilní teplotu. Proč je lis multifunkční? Protože umí provádět několik potisků na předmětech různého tvaru současně.

Potisk je možný na 330 ml hrnky, 3D kryty a pouzdra na telefony, tablety, také skleněné rámečky, puzzle, hodiny, přívěšky, dlaždice a mnohé další.

Sami si vyřežte to, co chcete přenést na reklamní předměty

Na obrázky, které jsou složité pro obyčejnou tiskárnu, můžete použít řezací plotr. Ten vám dovolí uskutečnit i komplikované výtisky, které mají rozmanitý povrch, vzory a výřezy. Co se týče funkčnosti, rozdělujeme řezací plotry, kreslící plotry a řezací-kreslící plotry.

Navštivte webové stránky termolisy.cz a vyberte si termolis a plotr, který využijete pro své potisky. A pokud si nejste výběrem jisti, rádi vám zde poradí k uspokojení vašich potřeb.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.