30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Poznáte-li běžné návyky úspěšných lidí, posune vás to velký kus vpřed

Pokud jsou lidé úspěšní, zpravidla nezáleží na tom, jakým oborem se zabývají. Podstatou jejich úspěchu je vytrvalost, charakter a také jejich běžné návyky. Poznáte-li jejich život blíže, můžete se jejich stylem inspirovat, a to vás posune o veliký kus vpřed.

Úspěšní lidé zpravidla vynikají, jak v oblasti podnikání, tak ti v soukromých aktivitách

Inspirací může být například životní příběh úspěšného slovenského podnikatele, ekonoma Miroslava Výboha, který úspěchu dosáhl i ve sportovním odvětví auto-moto. Nejlepší část inspirace samotné jsou počátky úspěšných kariér těchto osobností. Je úplně jedno jakou měli počáteční startovní pozici, ale inspirativní je část, která vedla právě k jejich vzestupu.

Miroslav Výboh vystudoval ekonomii na Národohospodářské fakultě v Bratislavě, poté se přes obor strojírenství vypracoval až ke zbrojnímu průmyslu v mezinárodním měřítku. Na základě jeho píle, zkušeností a houževnatosti se z malé slovenské firmy stala mezinárodně uznávané společnost se servisními právy na stíhačky MiG.

Ať už jste fanoušky strojírenství a zbrojního průmyslu či nikoliv, obor není důležitý, ale důležitá je právě cesta, která k tomuto cíli vedla. Přestože se to může zdát na počátku naprosto nemožné, každý z nás, může z malého nic vybudovat velké něco. A to je i cesta Miroslava Výboha.

Každá myšlenka, inovace, nebo třeba životní sen je naší cestou kupředu

Na začátku každé úspěšné životní cesty je prvotní myšlenka, sen nebo vůle něco dokázat. Není úplně podstatné, jakou výchozí startovní pozici máme. Stejně jako Miroslav Výboh můžeme jednou vlastnit soukromou investiční holdingovou společnost s mezinárodními zkušenostmi a vztahy, nebo být třeba uznávaným sportovcem, vědcem či lékařem.

Naše možnosti jsou neomezené, omezená je pouze naše mysl

Mnoho neúspěšných lidí hledá spíše výmluvy, proč danou věc nemohou udělat a proč se jim něco v životě nemůže podařit. Nebylo by určitě spravedlivé tvrdit, že se vše, co si člověk v životě přeje, skutečně podaří. Někdy je však důležitější cesta samotná než výsledný cíl.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.