30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Podnikání

Sedla by vám práce realitního makléře?

Přemýšlíte o změně kariéry, nebo se blíží konec vašich studií a vy zvažujete, v jakém oboru se uplatníte? Jednou z možností je realitní trh. Bydlelo se vždycky a vždycky se bydlet bude, takže jde rozhodně o oblast, která má perspektivu.

Předem však říkáme, že práce realitního makléře není pro každého. V prvé řadě jde o podnikání, nikoliv zaměstnání. Být podnikatelem je vždy trochu rizikové, jelikož vaše výplata se odvíjí od toho, jak jste schopní. Pokud se umíte otáčet, přijdete si na nadstandardní výdělky. Práce v realitách ale rozhodně není zlatý důl pro každého.

Pracovní náplň realitního makléře je pestrá

Kolik má realitní makléř práce? Tolik, kolik si jí domluví. V kanceláři ale rozhodně sedí minimálně. Chodí na prohlídky nemovitostí, bere zájemce o koupi na prohlídky, jedná také s úřady. Telefonuje, řeší smlouvy. Mezi jeho pomocníky patří metr, baterka a svazek klíčů.

Jako podnikatel jste zodpovědní nejen za svůj výdělek, ale také za svoji pracovní dobu, což je rozhodně výhodou. Je jen na vás, zda budete pracovat dopoledne, nebo odpoledne, až dáte děti do kroužků. Sami si vyberete, jestli obětujete nějaký ten víkend, když klient zrovna nemůže v týdnu. Nutno podotknout, že je nezbytné rychle reagovat a být nonstop k zastižení – to je jasná cesta k úspěchu.

Realitní makléř se rozhodně nenudí

Plat realitního makléře se odvíjí od toho, kolik energie práci věnuje. Právě díky tomu je možné činnost vykonávat jako hlavní práci, ale třeba i jen formou přivýdělku při mateřské dovolené, studiu apod.

Práce v realitách je pestrá. Makléř je totiž finančním a právním poradcem, terénním pracovníkem, asistentem, psychologem. Prostě a jednoduše musí udělat maximum pro to, aby uspokojil potřeby a přání klientů.

jak se stát realitním makléřem? Připojte se pod křídla zavedené realitní agentury a začněte podnikat. Posily nyní shání RE/MAX Anděl.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.