30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Podnikání

AI v marketingu: Tvorba textů pomocí generátoru

Pokud vás nebaví psát poutavé a čtivé texty, popisky pro e-shop anebo příspěvky na sociální sítě, je na čase poohlédnout se po generátoru s umělou inteligencí. Kvalitní obsah je základním stavebním kamenem webové stránky, protože i Google se při hodnocení webových stránek zaměřuje na obsah.

Generátor textu s umělou inteligencí je řešení. Šetří spoustu času, ale i peněz. Vůbec nevadí, že nemáte dostatek inspirace. Moderní AI nástroj nahradí drahého copywritera. Podívejte se i na první blog, který je psaný umělou inteligencí. Přesvědčí vás o tom, že kvalita takového textu se v posledních letech výrazně zlepšila.

Co je AI generátor textu a jak funguje?

Generátor textu je software vytvářející texty shromažďováním nesčetných dat z existujícího obsahu, jako jsou webové stránky, vyhledávače, a dokonce i videa na internetu. Na základě toho, co lidé doposud napsali, dokáže generátor AI rozpoznat vzory a trendy a navrhnout nové nápady pro vytvoření dalších a kvalitnějších textů.

Vedle toho si můžete být jisti, že jsou texty pravopisně i gramaticky správně. Nástroj možná má lepší styl psaní než vy.

Co se týče generování textu AI, je nezbytné zmínit také model Generative Pre-trained Transformer 3 (GPT-3). Jedná se o model, který využívá učení k vytváření textů podobných lidským a má kapacitu 175 miliard parametrů strojového učení. Takovým způsobem je možné dosáhnout vysoce kvalitního obsahu za krátký čas.

Jak to všechno funguje?

Generátory textů s umělou inteligencí dokáží pomocí algoritmů vypočítat miliardy slov na internetu a z několika slov, vět a odstavců vytvořit celý článek. Tvorba textů je tak neuvěřitelně rychlá.

Zjednodušeně řečeno, poskytnete nástroji vstupní údaje, vyberete druh výstupu, který požadujete, a potom počkáte na konečný výstup.

Jak mohou generátory textů s umělou inteligencí pomoci vám?

Ušetří vám čas, peníze i zdroje. Generátory textů dokážou vytvořit články během několika sekund a za méně peněz. Umožňují vám tak využít čas, který byste strávili psaním textu nebo placením někoho, kdo by vám ho napsal. Vy se tak můžete soustředit více na kreativitu a strategie.

Zlepší kvalitu obsahu a SEO. Většina softwarů pracuje rychle a nedělá pravopisné ani gramatické chyby. Řídí se pokyny, aby zůstal konzistentní ve veškerém obsahu, který vytváří.

Tvorba textů, které jsou čtivé. Zpracovávají přirozený jazyk. Jinými slovy, dokáží se naučit, jak mluví cílové publikum, a tím pádem vám texty zvýší míru konverze.

V českých vodách je v těchto ohledech vhodný nástroj PISALEK (AI), který využívá technologii OpenAI a GPT-3.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.