30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Českomoravská stavební spořitelna

cmssKdo by neznal ten známý slogan: „Spořte s liškou!“. Ať už to slyšíme z reklam, čteme na internetu nebo v novinách, takzvaná liška je jednoduše celebrita. Stala se ikonou a základním produktem Českomoravské stavební spořitelny. Společně s ní jsou symbolem i čtyři cihly a současný slogan: „Jednička v bydlení a finanční jistotě.“ Za celou dobu své existence si vydobyla jednu z nejvýznamnějších a nejsilnějších pozic na českém finančním trhu, proto si ji také mnoho lidí oblíbilo. Její působení v České republice začalo v roce 1993, kdy se ostatně začaly prosazovat i ostatní stavební spořitelny.

Nejznámějším a pro tuto spořitelnu nejdůležitějším základním produktem se stalo dozajista stavební spoření. Pokud bychom se měli zmiňovat o číslech, od svého vzniku byla schopna uzavřít v přepočtu 4,9 milionů smluv v oblasti stavebního spoření. Když se pohybuje ve stavebním spoření, Českomoravská stavební spořitelna nabízí také možnost financování bydlení.

Liška svým klientům nabízí jak hypotéku, tak klasický překlenovací úvěr. Tím však nekončíme. U Českomoravské stavební spořitelny můžete čerpat i ze spotřebitelských úvěrů anebo si zde založit postžiro. Co se týká druhů pojištění, vybrat si můžete v široké škále. Lze se penzijně připojistit nebo si zajistit životní pojištění či rizikové životní pojištění.

Českomoravská stavební spořitelna má také několik spolupracovníků. Stojí za ní hned několik silných společností. Při samém vzniku spořitelny byly hlavními akcionáři Investiční poštovní banka, která získala celých 55% Českomoravské stavební spořitelny. Zbytek procent zbyl na Bausparkasse Schwaebisch Hall, která je ve světě jako BSH.

Významnější a stabilnější prostředí pro stavební spořitelnu představoval především kapitál BSH. V dnešní době je podíl akcionářů Českomoravské stavební spořitelny stejný jako na začátku. Nahrazena byla jen Investiční poštovní banka Československou obchodní bankou.

Hlavní sídlo celé společnosti bylo vybudováno v hlavním městě České republiky v Praze na Vinohradské. Výhodou je, že se pobočky Českomoravské stavební spořitelna nacházejí skoro na všech terminálech České pošty. Proto je zde možnost založení spoření prakticky v každé větší obci v republice.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.