30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Hypoteční banka

hypotecni-bankaChcete si postavit nový dům nebo si pořídit byt a žít ve vlastním? Nebo chcete svůj domov rekonstruovat a nemáte dostatek peněz? Chcete splatit dluh na nemovitost a nemáte čím? S tím vším si poradí Hypoteční banka.

Hypoteční banka Vám zprostředkovává hypoteční úvěry. Jedná se o úvěry na jakoukoli nemovitost – dům, byt a tak dále. Jedná se o střednědobý až dlouhodobý úvěr, který je Vám poskytován za účelem investice do nemovitosti. To znamená, že hypoteční úvěr nemůžete použít na nic jiného, než na platby, které souvisí s nemovitostí. Hypoteční úvěr také zahrnuje vypořádání dědictví nebo vypořádání společného jmění manželů. Pokud chcete také splatit své dluhy na nemovitost, hypotéka slouží také k těmto účelům.

Profil hypoteční banky vypovídá o specialitě na poskytování hypotečních úvěru fyzickým osobám. Hypoteční banka se tak stala doslova lídrem hypotečního trhu. S logem „Zkraťte si cestu domů!“ má Hypoteční banka spoustu klientů a zákazníků, kteří jsou s bankou velice spokojeni. Jedná se o specializovanou banku, která pod svým nynějším logem vystupuje od 1. ledna 2006. Do 31. prosince 2005 vystupovala banka jako Českomoravská hypoteční banka, a.s.. Nyní hypoteční banka poskytuje služby mimo jiné na centrále v budově ČSOB v Praze Radlicích.

Hypoteční banka vznikla už 10. ledna 1991. Tehdy se jednalo o univerzální banku regionálního charakteru. V roce 1995 pak banka získala oprávnění k vydávání hypotečních úvěrů a stala se tak dočista první bankou, která se specializovala na hypoteční úvěry. Poté v červnu roku 2000 se majoritním vlastníkem Hypoteční banky stala Československá obchodní banka, a.s., tedy ČSOB. Tak se stala Hypoteční banka velice silnou finanční Skupinou ČSOB.

Dnes můžete najít na 26 poboček po celé České republice. Naleznete také poradenská místa a širokou síť externích hypotečních poradců. Hypoteční banka Vám tak zajišťuje komfort a pohodlí a doslova Vám zkracuje cestu domů.

Banka má své hodnoty a zásady, které usnadňují klientovi zprostředkování hypotečního úvěru a co je hlavní, poskytují mu opravdu bezpečné zázemí. Mezi hodnoty se řadí například smysluplnost, spolupráce, otevřenost, ambice, respekt a uznání, spolehlivost a především – optimismus a radost.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.