30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Investujte do zlata a získejte jistotu dobře vložených financí.

Investiční zlatý slitek PAMP Fortuna 10 Oz

Investiční zlatý slitek PAMP Fortuna 10 Oz

Jen málokdo z nás neuvažuje o tom, jak co nejlépe zhodnotit své vydělané a ušetřené peníze. Různé druhy spoření již nejsou tak výhodné, jako byly dříve, a i když peníze vložíme na spořicí účet, s postupem času sledujeme, jak úročení na něm pomalu, ale jistě klesá. Proto bychom měli hledat jiné způsoby, kde vložit naše peníze, aby se nám co nejlépe zúročovaly.

Jestliže se bojíte nejistých způsobů, jako jsou kupříkladu akcie, zkuste vsadit na větší jistotu a tou jsou zlaté slitky. Zlato si drží hodnotu na pevné pozici a navíc ji stále posiluje. Je výbornou volbou, jak můžeme zhodnocovat peníze nejen sobě, ale třeba šetřit tak svým dětem.

Jaké zlaté slitky si můžete koupit?

Zlaté slitky jsou na našem trhu k dispozici v několika provedeních. Vybrat si můžete různou gramáž – od 1g až po 1000g. Jde o švýcarské nebo australské zlaté slitky, kdy švýcarské jsou z 24 karátového zlata s certifikací švýcarské společnosti Argor-Heraeus SA a australské jsou taktéž z 24 karátového zlata a certifikací Perth Mint Australia. Obě společnosti jsou akceptovatelné londýnskému Good Delivery a jsou akceptovány na všech trzích.

Tak jak to už bývá, čím větší zlatý slitek si pořídíte, tím levněji vás vyjde. K dostání jsou i zlaté slitky v podobě plata, nebo tzv. Multicard, kdy si koupíte např. 10 x zlatý slitek o váze 1g.

Cena se aktuálně pohybuje již od 1 350 Kč za 1g 24 karátového zlata, takže je slitek možné věnovat i jako originální a hodnotný dárek k vánocům, které se právě blíží. Dodací lhůta je cca tři týdny.

Investiční zlaté slitky

Další možností jsou investiční zlaté slitky – zlaté cihly rafinérie PAMP. Ty se hodí např. jako hezký dárek k narozeninám, významným jubileím nebo jiným životním událostem. Jsou na nich zobrazeny různé motivy, jako např. bohyně hojnosti Fortuna, znamení Koně, nebo na investičním zlatém slitku RAND Slon Africký, který je symbolem štěstí po celém světě.

Investujte i vy peníze chytře a věnujte sobě nebo někomu blízkému hodnotný dárek v podobě zlatého slitku.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.