30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Karty

Virtuální kreditní karta – vaše finanční rezerva, která se vždy hodí

Představujeme Vám zcela nový produkt Credit Limit od společnosti Ferratum Bank! Jedná se o virtuální kreditní kartu, poskytující půjčky až do 25 000 Kč, z které je možno finance čerpat dle potřeby na svůj bankovní účet! Nová služba Credit Limit poskytuje uživatelům finanční rezervu, díky které máte peníze kdykoliv po ruce.

Credit Limit se podobá kombinaci produktu kontokorent a kreditní kartě. Splácena je měsíčně domluvená finanční částka a placeny jsou poplatky za výběr peněz.

Komu přijde Credit Limit vhod?

Kdykoliv se může stát, že náhle potřebujete finance k mimořádným výdajům, například před výplatou nebo při nečekaně finančně náročné situaci. Pomůže Vám snadno zřízená finanční rezerva Credit Limit od Ferratum Bank.

Jak získat Credit Limit?

Získání virtuální kreditní karty Credit Limit je velmi snadné. Postačí vyplnit online formulář, který naleznete zde: https://www.creditlimit.cz/. Stačí kliknout na „Zažádat o“ a zadat částku, kterou budete potřebovat a vyplnit další údaje. Poté uvidíte částku, kterou je možno získat. V případě, že s ní budete souhlasit, potvrdíte přečtení. Následně vám bude na mobilní telefon díky službě 24/7 doručeno potvrzení. Do 15 dní od zažádání o půjčku vám bude doručen formulář s minimální měsíční splátkou. Žádáte-li o Credit Limit poprvé, budou pracovníkem zákaznické linky ověřeny Vaše údaje.

O službu Credit Limit může žádat občan České republiky starší 21 let.

Výhody virtuální kreditní karty Credit Limit

  • finanční rezerva pro každého až do výše 25 000 Kč
  • bezpečnost v porovnání s ostatními kartami – Credit Limit neztratíte ani vám ji neodcizí
  • splacené peníze můžete znovu použít
  • vše online z pohodlí domova
  • vaše žádost bude posuzována ihned
  • společnost se o vás postará 24 hodin denně, 7 dní v týdnu

Jste-li ve finanční tísni, neváhejte využít služeb Credit Limit. Pobočky naleznete ve 20 zemích světa a bylo v nich uspokojeno více než dva milióny zákazníků. Dalším z nich můžete být vy!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.