30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Výhody uzavření povinného ručení online

Víte o možnosti uzavření povinného ručení online? Pokud ne, pak vězte, že to přináší nejednu výhodu. Uzavření tohoto zákonného pojištění pro vás bude pohodlnější a také cenově atraktivnější.

Snadné sjednání

Pokud se v případě povinného ručení rozhodnete využít nabídku některého z portálů, který jej nabízí online, ušetříte si spoustu námahy a času. Dávno pryč jsou doby, kdy každý majitel motorového vozidla musel běžet na pobočku pojišťovny a tam často čekat i desítky minut, než se dostal na řadu. Dnes si stačí zapnout počítač, připojit se k internetu, vyhledat si nejvýhodnější povinné ručení a pak si jej během několika minut sjednat. Nikam nemusíte chodit, vše lze provést z pohodlí a klidu domova.

Levnější povinné ručení

Uzavíráte-li povinné ručení online, máte šanci jej získat za výhodnější cenu, než pokud byste šli na pobočku některé z pojišťoven. Už jen to, že vám specializovaný portál najde cenově nejvýhodnější povinné ručení dle zadaných kritérií, vám ušetří klidně i stovky až tisíce korun ročně. A to už je rozhodně pádný důvod k využití sjednání povinného ručení přes internet.

Návaznost

Ve chvíli, kdy vám končí stávající smlouva, stačí si najit online povinné ručení a ihned jej uzavřít. Nestane se tak, že budete nějaký čas bez tohoto pojištění.

Možnost stáhnutí formulářů

Pro případ dopravní nehody je dobré mít u sebe příslušné formuláře pro oznámení škody. I ty lze snadno stáhnout online tak, abyste je měli neustále k dispozici.

Výhod uzavření povinného ručení online by se jistě dalo najít ještě mnohem více. Výše uvedené jsou ale těmi zásadními, které by vás měly přesvědčit o tom, že je lepší si povinné ručení sjednat přes internet, než pobíhat po pobočkách pojišťoven. Tak co vy na to? Jdete do toho? Povinné ručení i další typy pojištění si sjednáte prostřednictvím webu SalvePojisteni.cz.

Komerční sdělení

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.