30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Konsolidace půjček vám může ušetřit velkou finanční částku

Jste v situaci, kdy splácíte jednu půjčku na auto, druhou na byt a ještě uvažujete o pořízení třetí půjčky? Dnes není ničím neobvyklým fakt, že se splácí několik finančních výpomocí najednou. Přesto ale existuje jedno velké ALE, při splácení několika finančních restů najednou. Měsíční splátky se mohou vyšplhat velmi vysoko a pak ohrožují nejen ekonomickou stabilitu rodiny, ale především klid a harmonii v rodině. Zvažte konsolicaci půjček.

Podstata produktu

Podstatou celého produktu je sloučení. Jedná se o sloučení několika stávajících půjček do jedné. Novou konsolidovanou půjčkou uhradíte všechny své půjčky. Dále potom splácíte už jen jednu jedinou půjčku. Konsolidace půjček představuje výhodnou možnost, jak ušetřit finance a snížit si splátky.

Kde si vyřídit konsolidaci půjček

  • GE MONEY BANK
  • Komerční banka
  • Česká spořitelna
  • ČSOB
  • Citi Bank
  • UniCredit Bank
  • LBBW Bank

Autor obrázku: Simon Cunningham

Pokud máte více finančních závazků a toužíte je nechat převést do jednoho jediného závazku, mohou Vám pomoci kalkulačky konsolidace. Kalkulačky konsolidace Vám umožní zadat své dosavadní finanční závazky a vypočítat si výši nové splátky po sjednocení. Díky tomuto nástroji tak máte jedinečnou možnost si porovnat, která banka bude pro Vás nejlepší.

Tímto krokem získáte nejen zjednodušení a zpřehlednění splátek, ale i úsporu. Dosáhnete na výhodnější úrokovou sazbu. Zároveň ušetříte na transakčních nákladech za vedení několika účtu o finančních závazcích a dalších poplatcích, neboť splátku budete platit nyní jen jednou. Parametry provedeného sloučení se přizpůsobí i Vaším současným aktuálním potřebám.

Podmínky bank

Banky na žadatele o konsolidaci kladou určité podmínky. Hlavní podmínkou je bezproblémové splácení dosavadních závazků. Pokud je bezproblémově splácíte, banky Vám vyjdou vstříc a konsolidaci umožní. V opačném případě nemáte na konsolidaci půjček nárok.

Banky budou požadovat dva průkazy totožnosti, potvrzení o výši příjmu, daňové přiznání a smluví dokumentaci k půjčkám, které chcete sloučit.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.