30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Konsolidace půjček vám ušetří spoustu starostí i financí. Určitě ji využijte!

Máte mnoho půjček, mnoho peněz dáváte do splátek a na některé splátky zapomínáte? Nevadí, i pro vás je zde řešení a tím je konsolidace půjček.

Co to znamená konsolidace půjček?

Konsolidace půjček znamená, že pokud máte více půjček, tak si je můžete sjednotit do jedné.

Jaké to má výhody?

Když si vyřídíte konsolidaci půjček, nemusíte myslet na to, kdy máte jakou splátku splatit. Navíc, když se vaše půjčky sjednotí, tak vám vzniká další výhoda a tou je, že vaše splátky budou v konečném stavu nižší, avšak zase se vám může prodloužit délka splátky.

Mohu zjistit, kolik budu po konsolidaci půjček platit?

Je jasné, že každého zajímá, jaká bude výše výsledné částky, když si nechá své půjčky sjednotit, aby si ověřil, zda se mu konsolidace půjčky opravdu vyplatí. Je to jednoduché, můžete navštívit banku a poradit se, jak by to vypadalo, aniž byste si konsolidaci zřídili. Na internetu dokonce lze najít různé kalkulačky, do kterých zadáte půjčky, které máte a dobu, kdy je třeba je splatit, tak vám vyjede na jakou částku vám jistá společnost vypočte splátku při sjednocení půjček.

Kde si mohu konsolidaci půjčky vyřídit?

Když se o konsolidaci dostatečně poradíte a najdete částku, která vám bude vyhovovat, a rozhodnete se, že si konsolidaci půjčky necháte vyřídit, tak proces je velmi snadný. Stačí si zajít do banky anebo si ji jednoduše lze vyřídit i na internetu.

Je více druhů konsolidace?

Konsolidace půjček jsou dva základní typy externí a interní.

Interní typ – znamená, že všechny půjčky máte zřízené u jedné banky a v takovém případě stačí do dané banky přijít s tím, že byste si chtěli vyřídit konsolidaci a oni vám během chvilky vyhoví.

Externí typ – znamená, že máte půjčky u více společnosti a aby je daná banka mohla zpracovat všechny půjčky, je třeba přinést výpis či smlouvu. Protože banka musí informovat danou společnost o tom, že se půjčka sloučí. A v takovém případě může vyřízení konsolidace chvíli trvat, než se banka spojí a dohodne se všemi společnostmi, u kterých máte půjčky.

Lze konsolidaci uplatnit na všechny typy půjček?

Na hotovostní půjčky lze konsolidace uplatnit na všechny, takovou výjimkou je leasing, protože leasingové mívají poplatky a kromě toho s ním bývá často spojeno pojištění.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.