30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka bez doložení příjmu

By: Pete

Někteří lidé mají peněž hodně, ale někteří žijí od výplaty k výplatě. A tak se může stát, že když najednou potřebují větší částku, tak je to problém. A nezbývá jim nic jiného, než aby si vzali půjčku.

Co to znamená, když se řekne půjčka bez registru a bez doložení příjmu?

Když si jdete pro půjčku do banky, tak po vás budou chtít vaše osobní doklady. A následně se vás budou ptát, zda již máte nějakou půjčku a podobně. Vy jim sice můžete zalhat, aby vám půjčku schválili, ale je to marné, protože existuje listina, což je registr dlužníků, na kterém je seznam, kde si kdo půjčil peníze a jakou částku.

Hned potom se budou ptát na vaši mzdu, aby mohli spočítat, zda jste schopni splácet splátky a v jaké míře. A pokud jsou oba údaje pochybné, tak vám půjčku nevyřídí. Abyste se takové situaci vyhnuli, tak můžete navštívit web Pujcka-bez.cz, kde vám může být poskytnuta půjčka bez doložení příjmu bez toho, aniž by se někdo díval, zda jste či nejste na seznamu dlužníků anebo na to, jakou mzdu pobíráte.

Jaké jsou výhody této půjčky?

Výhoda toho, že se společnost nedívá do registru dlužníků či na výši mzdy, spočívá v tom, že půjčku dostane téměř každá osoba. Takže si o ní může zažádat i důchodce, protože i on potřebuje půjčku, třeba když se mu pokazí nějaký nezbytný spotřebiče, jako je pračka či trouba a on nemá našetřeno a jeho důchod není dostatečně vysoký.

V bance by peníze na nový spotřebič nedostal, ale tato společnost mu půjčí. Pravdou je, že jde o dražší půjčky, ale na druhou stranu mohou mnohým pomoct. Dokonce o ni může zažádat i osoba, která není zaměstnána. A třeba chce začít podnikat a potřebuje malý kapitál, tak si vypůjčí a pak to bude splácet. Problém to může být pro ty, kteří si půjčí a pak na splátky nebudou mít dostatek peněz, ale půjčku si může vyřídit jen dospělá osoba a tak už musí vědět, zda je schopna si se splátkami poradit či ne.

Jak si půjčku vyřídím?

Jako první byste měli navštívit stránky Pujcka-bez.cz, kde lze půjčku provést dokonce online. Ale hlavně si zde ještě znovu přečtete veškeré informace a podmínky, abyste byli plně srozumění s tím, do čeho jdete.

Pokud vám nebude něco jasné, můžete kontaktovat pověřené osoby, které vám jistě rádi pomohou. A pak už jen stačí vybrat výši částky, kterou potřebujete. S tím, že její maximální výše je 25 000 Kč, pak vyplníte, na jak dlouho byste půjčku chtěli – kdy si rozmezí můžete vybrat mezi dvaceti dny, až dvěma lety. Pak už jen vyplníte základní informace o své osobě, jako je jméno, adresa a podobně a odešlete poptávku. Následně už vás kontaktuje daná společnost a dohodnete se na všech podmínkách. Takže vyřídit si půjčku bez doložení příjmu a bez registru je opravdu snadné.

Půjčku si můžete zřídit, i když máte záznam v registru dlužníků či nemáte dostatečný příjem, stačí jen narazit na tu správnou společnost.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.