30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka před výplatou pro každého

Zbývá vám do výplaty ještě pár dní, ovšem vaše finance se již dostali na nulu? Pro tyto situace je určená rychlá půjčka před výplatou, při které máte možnost si půjčit určitou sumu peněz, abyste do očekávaného termínu vyžili.

SMS půjčky před výplatou mají krátkodobý charakter a proto jsou nejčastěji splatné maximálně do 30 dnů od přijetí peněz. Celkově si lze poté půjčit i několik tisíc korun, které pokryjí vaše náklady ve zbývajících dnech před výplatním termínem. Peníze jsou po schválení žádosti odesílány na bankovní účet a ve většině případů jsou tedy k dispozici již druhý pracovní den. Ovšem to záleží na každé bance, jak rychle je na účet připíše.

Vezměte si půjčku až ve výši 10 000 korun

Splatnost i výši půjčky si můžete určit dle vaší potřeby a také možností. Nicméně platí, že čím vyšší půjčku nebo dobu splatnosti máte, tím zaplatíte více na poplatkách. Jako modelový příklad lze uvést, že když si půjčíte maximální částku, tedy 10 tisíc na 30 dní, tak po uplynutí této doby splatíte celkem 12 800 korun, což je o necelé 3 tisíce více.

Rychlá půjčka před výplatou má také tu výhodu, že je neúčelová a vy tedy nemusíte uvádět důvod, na co peníze využijete. Stejně tak není potřeba mít ručitele, nic nemusíte zastavovat a také neplatíte skryté poplatky. Vše, co budete mít zaplatit, totiž budete předem vědět. Navíc vám budou schválené peníze v rámci půjčky ihned odeslány.

S rychlou půjčkou pokryjete své výdaje před výplatou

Další velkou výhodou u rychlých půjček je také to, že vše můžete vyřídit z pohodlí domova a nemusíte ani navštěvovat společnost, u níž si chcete půjčit. Tak to alespoň platí u většiny poskytovatelů, u nichž lze celou žádost vyřídit pomocí online formuláře, který se nachází na webových stránkách dané nebankovní společnosti.

Rychlé půjčky před výplatou tak mohou být optimálním řešením, jak rychle sehnat dostatečné množství peněz, abyste pokryli své náklady.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.