30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Jak funguje nebankovní hypotéka?

Na nákup nového bydlení či rekonstrukci si Češi půjčují stále častěji. V měsíci červnu 2015 dokonce dosáhl objem půjček na bydlení 72,8% z celkového objemu úvěrů, které byly poskytnuty domácnostem.

Pokud si plánujete vzít hypotéku, je třeba vše důkladně zvážit a vybrat takovou, která bude odpovídat vašim finančním možnostem. Velmi populární začaly být nebankovní hypotéky, a to především díky mnohem přívětivějším podmínkám. Jak fungují a kde ji získat opravdu výhodně?

U nebankovních hypoték se nebazíruje na administrativě

Nebankovní hypotéka je z hlediska administrativy, která souvisí s prověřováním bonity klienta, mnohem přívětivější než „její kolegyně“ v bance. Zatímco u banky je třeba prokazovat příjem (a to i několikrát), přesně vyčíslit všechny příjmy a výdaje a projít nepříjemným prověřováním, u nebankovní hypotéky toto neplatí.

Společnosti si zakládají na jednoduchém schvalovacím řízení, někdy je dokonce možné i předběžné sjednání on-line. Existují i tzv. hypotéky bez registru. Specifické jsou tím, že společnosti v jejich případě nenahlíží do Centrálního registru dlužníků ČR či Registru Solus. Dostupné jsou tak téměř pro každého.

S atraktivní nabídkou přichází Miroslav Šimanovský a jeho tým

I v případě nebankovní hypotéky je třeba dobře zvážit, komu se „upíšete“. S velmi zajímavou nabídkou přichází například poradce Miroslav Šimanovský a jeho tým. Nabízí hypotéky, které pomohou financovat až 80 % hodnoty nemovitosti s možností doby splatnosti na 30 let a s minimálním úrokem. Díky silné pozici u investorů může nabídnout výhodné podmínky, které byste jinde hledali jen těžko. Pro klienty nabízí zdarma i odhad nemovitosti, konzultaci, sjednání i uzavření smlouvy.

Rychle a u vás doma

Velkou výhodou je, že pokud nebankovní hypotéku chcete, nemusíte nikam chodit. Stačí zavolat na 739 030 349 a domluvit si schůzku s poradcem přímo u vás doma.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.