30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Na čem se dá v domácnosti ušetřit

Že potřebujeme šetřit peníze to je asi jasné. Šetří jak chudí, tak bohatí. Na čem v domácnosti můžete ušetřit a přitom je to vychytávka, která by vám rozhodně neměla chybět?

Každá hospodyňka by nějakou takovou vychytávku měla mít. Tak určitě mámě všichni doma počítače. Vychytávka číslo jedna je čistící hmota, která vám pomůže pořádně vyčistit klávesnici. K dostání je za zhruba 50 Kč. Hmota je to barevná a je dělaná tak že se uzpůsobí povrchu a dostane se do každé škvírky a mezery, odkud vytáhne všechny nečistoty. Je to vynikající věc a můžete ji použít i na tlačítkový mobil, nebo třeba ovladač od televize. Na první p ohled tato hmota vypadá jako modelína.

Další vychytávka, která by vám neměla chybět, je švédská utěrka. Je to pomocník, který vám vyleští vaší domácnost bez jediné šmouhy a to velmi snadno a lehce. Použít ji můžete na okna, na sklokeramickou desku, na dlaždice, na dřevo, sklo, prostě na jakýkoliv povrch, který doma máte. Ani švédská utěrka není nic, co by mělo být drahé. Určitě se vejdete do 100 Kč. Stěrka na okna je také pomocník, který udělá spousty práce a to snadno a rychle, umyjete s ní okna, kachličky, koupelnu…. Stěrku využijete na všechny hladké povrchy.

Chcete si doma rozsvítit, ale přidělat světlo na určité místo je takřka nemožné a přitom vy byste potřebovali právě na tomto místě svítit? Pak si pořiďte samolepící LED světla, která nalepíte kamkoliv stejně jako samolepku. Můžete si je dát do skříně, nad zrcadlo, na temné místo ve vaší domácnosti a nemusíte k tomu potřebovat ani chlapskou ruku. Pokud máte doma malé dítě, tak jistě oceníte nevyklopitelnou misku, kterou vaše dítě nemůže nikdy převrátit a že to děti dělají tak rádi!!! Tuhle věc musela vymyslet žena!!!! Maminky takovouto vychytávku doma zcela jistě ocení.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.