30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Práce u Cofidisu

Nemusíte být jen klienty nebankovní společnosti Cofidis, vy se můžete stát i její součástí. Cofidis je mezinárodní finanční společnost, která nabízí lidem volná pracovní místa.

Proč si jako zaměstnání mám vybrat práci pro Cofidis?

Cofidis je na trhu již několik let, takže se může pyšnit nejen svou tradicí, ale také svým složením. Pokud budete žádat o pracovní místo u této společnosti, dostanete se do týmu mladých a dynamických lidí, kteří se stále rozvíjejí, takže budete stále zahrnování novými informacemi ze světa financí, což se hodí nejen pro práci, ale také pro osobní život.

Co musím splňovat, aby mě tato společnost zaměstnala?

Samozřejmě, že společnost Cofidis si nemůže dovolit vzít úplně každého, aby si nepoškodila své dobré jméno, proto také klade jisté podmínky pro přijetí. Potřebují, abyste byli komunikativní a nedělalo vám problém učit se nové věci, také je jasné, že jako potenciální pracovník, byste měli mít aspoň trochu zájem o oblast financí. Cení se také to, když v sobě máte týmového ducha a když umíte naslouchat ostatním lidem, abyste mohli dobře poradit každému klientovi. Splňujete všechny tyto podmínky? V tom případě se můžete hlásit na místo ve společnosti Cofidis.

Jaké pracovní možnosti společnost Cofidis nabízí?

Cofidis není orientovaná pouze jedním směrem. Nabízí mnoho oblastí, ve kterých se můžete angažovat. Z pozic, které se nabízejí, si můžete vybrat mezi mnoho variantami, jako je péče o zákazníka, vymáhání pohledávek, marketing, partnerství, nesmí chybět důležité finanční oddělení či lidské zdroje.

Co na oplátku od Cofidisu dostanete?

Kromě toho, že vám Cofidis bude posílat mzdu, tak vám také nabízí práci v moderním prostředí, kde vládne přátelská atmosféra. Jelikož jde o firmu s tradicí a svými kvalitami, máte zde silné zázemí, které působí nejen v České republice, ale jelikož jde o mezinárodní společnost, tak jí můžeme najít i v několika různých evropských zemích.

Kromě toho dostanete i jisté zaměstnanecké bonusy, jako jsou stravenky, což jsou poukázky na nákup potravin či týden dovolené navíc, také příspěvek na penzijní pojištění. A co je netradiční, tak rozvíjí i váš kulturní život, protože budete mít možnost využít slevy na vstupenky do divadla. Také se můžete vzdělávat a využívat školení či jazykových kurzů a mnoho dalších.

Práce v nebankovní společnosti asi není práce, o které od dětství sníte, ale své předsudky můžete zlomit, když si tu práci zkusíte.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.