30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč mohou být dobrým sluhou, ale zlým pánem

Snad každý z nás někdy uvažoval o půjčce, a to hlavně v případě, kdy se dostal do finanční nouze. Pokud se podobná situace přihodila i vám, jistě jste hledali možnosti, kde si půjčit nejlépe. Jednou z nejznámějších a nejvyužívanějších variant jsou krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč. Ty jsou spjaty s rychlým vyřízením, jednoduchými podmínkami, ale často s vyššími úrokovými sazbami. Než si o nich povíme více, je třeba znát prověřené poskytovatele, kterými jsou:

  • Ferratum
  • Zaplo
  • CreditON
  • Kredito24

Kolik můžeme získat?

Jak už napovídá sám název, maximum v rámci první půjčky často bývá oněch 5 000 Kč. Pokud si však půjčujeme u stejné společnosti opakovaně, může nám být limit navýšen, a to i na sumy přesahující 10 000 Kč. Díky tomu už můžeme řešit i větší výdaje. Při prvních žádostech jsou ale krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč omezeny také proto, aby se samotný poskytovatel chránil před případnými nepoctivými žadateli.

Půjčka se nesplácí

Co je druhou základní charakteristikou, to je i systém splátek. Zapomeňte však na to, že by bylo třeba daný úvěr vracet v pravidelných týdenních, nebo měsíčních splátkách. V rámci žádosti totiž zvolíte termín splatnosti, který bývá nejčastěji ve lhůtě jednoho měsíce. Pokud by to bylo málo, umožní většina společností následné prodloužení. Fakt je ten, že do daného data musí být půjčka, a to včetně úroků vrácena.

Vyšší úroky – hlavní problém, který krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč mají

Ačkoliv vše vypadá velmi pozitivně, negativum tento typ půjčky přece jenom má. Jsou jím vysoké úroky. I proto se tato půjčka nedá stoprocentně doporučit, jelikož často přeplatíte v rámci měsíce i 30 procent z částky, kterou si půjčujete.

Dané shrnutí a objektivní zhodnocení ale nemusí být vždy tak jednoznačné. Jsou poskytovatelé, v rámci kterých krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč umožní získat první půjčku zdarma – tedy bez poplatků a úroků. Zde ale platí, že je nutné ji skutečně uhradit včas, jinak další poplatky logicky naběhnou.

Rychle a pro každého

Na závěr je třeba říci i to, že tento typ půjčky zaujme i tím, že vše vyřídíte z pohodlí domova. Stačí online nebo SMS žádost a dále už jenom počkat na vyjádření. Nejlépe je na tom v daném směru Ferratum, jelikož její procesy vypadají takto: „Na Váš mobilní telefon přijde SMS o schválení, nebo zamítnutí půjčky. Díky servisu 24/7 (24 hodin denně, 7 dnů v týdnu) pak SMS obdržíte do 10 minut.“ Důvod této rychlosti je samozřejmě i takový, že půjčky před výplatou mají i velmi benevolentní podmínky získání.
Nejenom, že tedy není třeba podepisovat jakékoliv dokumenty, ale není třeba žádné ani dokládat. Příkladem může být potvrzení o vašich příjmech ze zaměstnání, či podnikání. Problémem nejsou ale ani záznamy v registrech, jelikož do nich nahlíženo není. Skvělá zpráva pro problémové klienty.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.