30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky bez registru nabízí dostatek financí s výhodnými podmínkami

Nejeden z nás se v průběhu života ocitne v situaci, kdy nemá peníze nazbyt. Takovéto problémy jsou příčinou neklidného spánku, nesoustředění s v práci i špatnou rodinnou atmosféru. Situace je ještě o to horší, jestliže víme, že jsme kvůli banalitě, jako je třeba pozdě uhrazená faktura za telefon či jiná problém, vedeni v registru dlužníků. Do něj mohou nahlížet všechny bankovní i nebankovní společnosti a rázem se tak stává téměř nemožné, dostat se k jakékoli půjčce, byť potřebujeme jen malou částku.

I v tomto případě je tady naštěstí řešení. Tím je půjčka bez registru, která nabízí pomoc všem zájemcům, kteří se z jakéhokoli důvodu dostali do databáze klientů s ne úplně řádnou platební morálkou.

Půjčka bez registru od solidní společnosti

Na poli nebankovních společností se vyskytuje celá řada těch, které chtějí na zákaznících zbohatnout a půjčky poskytují s velmi nevýhodnými smluvními podmínkami. Ne všechny jsou však takové a vyberete-li správně, budete mile překvapeni, že získáte finanční prostředky od takové, které jde o vaše potřeby. Skutečným přáním je přeci spokojenost na obou stranách.

Právě takovou je společnost Tommy Stachi. Nabízí mnohé typy nebankovních půjček, které jsou levné a přitom férové. Jednou z nabízených je i půjčka bez registru, při níž není nahlíženo do registru Solus. Nehrozí tedy, že pokud vám nepůjčila jiná bankovní společnost z tohoto důvodu, nepůjčí vám i zde.

Možnosti a přednosti půjčky bez registru

Následující jasný přehled vám rychle ukáže, proč je výhodou si o půjčku bez registru zažádat:

  • Získat můžete až 100 000 Kč a to bez zástavy nemovitosti.
  • Nečekají na vás žádné skryté poplatky, solidní přístup zajišťuje i eliminace jakýchkoli plateb předem.
  • Výhodné úročení půjčky.
  • Doba splácení až na 30 měsíců.
  • Rozhodnete-li se splatit dluh předčasně, můžete tak učinit kdykoli a bez poplatků.
  • Na pobočce v Praze můžete do 20 minut získat peníze v hotovosti.
  • Zdarma poradenství.
  • Není nahlíženo do registru Solus.

Pro koho je půjčka určena

Aby vám byla půjčka bez registru poskytnuta, stačí mít pobyt v ČR, věk alespoň 21 let, doložit výši příjmů a výdajů podle toho, jste-li zaměstnanec, živnostník, důchodce příp. invalidní důchodce a doklady totožnosti. Půjčka je poskytována i ženám na mateřské dovolené, stačí prokázat dostatečně vysoký příjem.

Jak vyřízení probíhá?

Pokud nejste z Prahy nebo se rozhodnete pro on-line vyřízení půjčky, zašlete žádost prostřednictvím internetu. Call centrum společnosti se s vámi zkontaktuje a informuje vás o schválení žádosti. Při hovoru se domluvíte na zaslání potřebných podkladů. Následuje podpis smlouvy kurýrovi, který vám ji doručí, a pak už budete mít do 24 hodin od podpisu peníze na svém bankovním účtu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.