30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky pro nezaměstnané

Nacházíte se v těžké finanční situaci? Přišli jste o práci a potřebujete rychlou finanční injekci? Čtěte dál.

Kdysi byly půjčky pro nezaměstnané velmi nedostupné, dnes ale existuje spousta společností, které vám půjčku poskytnou, i když momentálně nemáte práci. Půjčky pro nezaměstnané jsou většinou na cokoliv, a není třeba ručitele. Většina z nich lze rychle sjednat přes internet a peníze můžete mít za krátkou dobu na vašem účtu.

Pokud nemáte práci, je pro vás nejjednodušší půjčit si pouze malé částky, v řádech tisíců. Nemusíte zde totiž zdlouhavě dokazovat vaše příjmy a většinou ani zastavovat vaši nemovitost. Tyto půjčky navíc nevyžadují zdlouhavé dojednávání podrobností, tudíž máte peníze k dispozici velice rychle. Pokud si ale potřebujete půjčit větší částky, bez zástavy nemovitosti se neobejdete.

Půjčky pro nezaměstnané vám poskytnou pouze nebankovní instituce. Banky vám nepůjčí, vyžadují totiž doložení příjmů. Tyto půjčky jsou většinou bez registru.

Pokud si opravdu potřebujete půjčit, zaměřte se na to, aby vás půjčka stála co nejméně navíc. Hledejte proto co nejmenší RPSN (roční procentuální sazba nákladů, tedy to, co zaplatíte instituci navíc za to, že vám půjčila peníze). Také dbejte na to, aby byla půjčka, kterou si zvolíte bez poplatků za vyřízení a za vedení půjčky.

Které instituce vám půjčí, když nemáte práci?

Zaimo

Tato instituce vám půjčí 1 000 – 25 000 korun. Splácet jí můžete od 1 měsíce do 1 roku. RPSN je 79,58 %. Půjčka je bez ručitele, bez doložení příjmů a bez registru. Poskytnutí a vedení půjčky je zdarma. Peníze můžete mít na účtu už za 15 minut.

Vitacredit

Tato instituce vám půjčí až 1,88 milionu korun. Splácet tuto půjčku můžete až 12,5 roku. RPSN je 9,9%. Poskytnutí a vedení půjčky je zdarma. Půjčka je bez ručitele, bez doložení příjmů a bez registru. Peníze dostanete do 3 dnů.

Omega

Tato instituce vám půjčí maximálně 10 000 korun. Doba splatnosti je nejvíce 30 dní. RPSN je 8 347,8 %. Peníze dostanete na účet do hodiny. Půjčka je bez ručitele, bez doložení příjmů, a za poskytnutí nic neplatíte.

Kredito 24

Zde si můžete půjčit maximálně 15 000 korun a splácet je můžete nejdéle 30 dní. RPSN se pohybuje už od 0% a peníze dostanete už do 15 minut na účet. Poskytnutí a vedení půjčky je zdarma, půjčka je bez ručitele, bez registru a bez doložení příjmů.

Ferratum

Tato instituce vám půjčí maximálně 10 000 korun, RPSN se pohybuje kolem 38,33 %. Doba splatnosti je maximálně 45 dní. I tato půjčka je poskytována zdarma, bez ručitele, registru a bez doložení příjmů.

Creditsor

U Creditsoru si můžete půjčit maximálně 4 500 korun a splatit je musíte do 30 dní. RPSN je už od 0%. Peníze získáte do 15 minut na účet. Poskytnutí a vedení půjčky je zdarma, půjčka je bez ručitele, bez registru a bez doložení příjmů.

Všechny půjčky jsou velice nevýhodné, proto opravdu zvažujte, jestli si potřebujete, půjčit.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.