30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

SMS půjčky

SMS půjčky jsou půjčky, které lze vyřídit opravdu velmi rychle. Pokud tedy máte akutní finanční krizi a potřebujete rychle půjčit, zkuste třeba je.

Tyto půjčky jsou bez registru, bez ručitele a bez doložení příjmů. Navíc jdou vyřídit velice rychle a z pohodlí vašeho domova. Většinou jsou krátkodobé, proto jsou úroky vyšší.

Slouží k překlenutí akutní finanční krize, nebo při nečekaných výdajích.

Pro koho se tyto půjčky hodí?

Pro každého, kdo potřebuje rychle peníze, a je mu minimálně 18 let (věk se u jednotlivých institucí může lišit).

Jak si půjčit?

Jednoduše, online.

Na internetu je spousta institucí, které vám půjčí přes SMS. Jednotlivý postup při půjčování se ale mírně liší.

U některých institucí vyplníte online žádost o půjčku, poté vám bude zaslána SMS s autorizačním kódem, který zadáte na internet, a vaše žádost bude odeslána.

U jiných musíte žádost zaslat přes SMS.

Jedno mají ale tyto instituce společné. Žádost je velice rychle vyřízena, ve většině případů schválena a peníze budete mít za krátkou dobu na vašem bankovním účtu.

Co když nebudete moci splácet?

Může se stát, že nastane situace, kdy nebudete mít možnost včas splácet. V tomto případě většina institucí nabízí prodloužení doby splatnosti, bohužel ale za poplatek.

Pokud ale nebudete řádně splácet, a o prodloužení si nezažádáte, může dojít až k exekuci a zapsání do registru dlužníků.

Kde si půjčit?

www.creditportal.cz

U této instituce si můžete půjčit jak bezhotovostně na váš účet, nebo na Blesk peněženku, tak hotovostně s výběrem na stanicích EuroOil. Žádost o půjčku vyplníte online, poté vám přijde SMS s autorizačním kódem, který vyplníte a žádost odešlete. Můžete si půjčit maximálně 30 000 korun, nejdéle na 30 dní. RPSN je 13 711 %.

www.zaplo.cz

Tato instituce nabízí půjčku v maximální výši 15 000 korun na dobu 30 dní. RPSN je 730,1 %. Navíc nabízejí první půjčku do 8 000 korun zcela bez poplatků. Peníze od nich můžete mít na vašem účtu už do 15 minut.

www.viasms.cz

U této instituce si můžete půjčit maximálně 12 000 korun na 30 dní. RPSN je 1 270 %. Tato instituce ale požaduje věk mezi 20 a 65 lety. Peníze můžete mít na účtu do několika minut.

www.clickcredit.cz/pujcka-pres-sms

Tato instituce nabízí půjčku přes SMS v hodnotě 5 000 korun. Stačí jen odeslat SMS se žádostí a počkat na autorizační kód. Při této půjčce neplatíte žádné nečekané poplatky, ani úroky. Za každých 1 000 korun zaplatíte navíc jen 33 korun.

Pokud máte nečekané výdaje, nebo prostě potřebujete rychlou finanční injekci, zkuste právě SMS půjčky. Určitě vám v těžké situaci pomůžou.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.