30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Řešíte nárok na odškodnění? Pomůžeme Vám!

Způsobil vám někdo majetkovou či jinou škodu, ztrátu, újmu? Stali jste se obětí trestného činu nebo přestupku? Žádají po vás (nepřiměřené) odškodné? Nechala vás pojišťovna na holičkách? Dlouho se nerozmýšlejte a ve vlastním zájmu kontaktujte advokátní kancelář.  Hrozí totiž, že pokud např. z důvodu neznalosti složitých zákonů své nároky neuplatníte řádně, včas a v plné výši, můžete zbytečně přijít o nemalé částky. K nejčastěji uplatňovaným nárokům patří:

  • Škody na majetku
  • Ušlý zisk
  • Bolestné a náklady na léčení
  • Ztížení společenského uplatnění
  • Ušlý výdělek kvůli pracovní neschopnosti
  • Ztráta blízké osoby, pohřební náklady
  • Zkažená dovolená – náhrada vad zájezduodskodneni

Předpokládat ochotu protistrany při nahrazování újmy by bylo velmi naivní. V takových případech jistě oceníte zkušenosti a možnost zastoupení v komplikovaném vyjednávání. Advokátní kancelář vám pomůže řešit běžné občanskoprávní spory o odpovědnost za škodu na zdraví, majetku či jiných hodnotách. Advokátní kancelář asistuje pochopitelně i u trestněprávních případů.

Jak dosáhnout nahrazení škody?

Víte, co všechno je třeba doložit, aby váš oprávněný požadavek na úhradu škody byl nezpochybnitelný a co nejefektivnější? Je toho docela dost a můžete očekávat, že se viník bude všemožně vykrucovat a bránit. Pokud se do boje pustíte sami, můžete snadno něco opomenout, což ve výsledku pomůže vychytralému škůdci. Svěřte svůj případ do rukou profesionálů z advokátní kanceláře, která vám pomůže shromáždit všechny podklady pro úspěšné vymáhání odškodného, a to včetně často komplikované výzvy k náhradě a zastupování u soudu. Za škodu se dnes dá považovat i „zkažená dovolená“. Ano, pokud cestovní kancelář pochybí a vás místo zaslouženého odpočinku čeká kupa starostí, můžete žádat kompenzaci. I na to jsou právníci v advokátní kanceláři připraveni a mohou pro vás získat více, než tušíte.

Co dělat, když se po vás žádá (nadměrné) odškodné?

Škodu může způsobit každý i zcela náhodou – neúmyslně. V tom případě je správné pochybení uznat a adekvátně zareagovat. Avšak jsou situace, kdy zavinění může být sporné nebo dokonce smyšlené. Kromě toho někdy druhá strana vidí vaše selhání jako příležitost k obohacení. Běžně se setkáváme se snahou nafukovat i nepatrná poškození či marginální zranění. Nenechte se zastrašovat dramatickými výpověďmi a žádostmi o astronomická odškodnění. Vyhledejte podporu advokátní kanceláře, která vám bude asistovat při komunikaci s poškozenými a která může tyto nekalé praktiky včas odhalit a u soudu zpochybnit.

Pojišťovna odmítá nahradit škodu – co s tím?

Pokud se pojišťovna zdráhá dostát svým slibům v případě vzniku škody, braňte se. Reklamy a propagační materiály pojišťoven velkými písmeny slibují, že v případě nouze se na ně můžete spolehnout. Avšak kromě toho existují i tzv. „malá písmena“, kterými je komplikovaným a pro laika hůře srozumitelným způsobem definováno, na co doopravdy máte při vzniku škody nárok. Snadno se tak stane, že se vaší žádosti o vyplacení legitimního odškodnění pojišťovna vysměje a doporučí vám dále platit nemalé pojistné… Tím to ale skončit nemusí, zvláště pokud se vás zastane advokátní kancelář. Věc je možné podstoupit soudu a pojišťovnu ke splnění slibů donutit. Zejména pokud do hry vstoupí znalecké posudky, odhalení formálních chyb při vyřizování vaší žádosti atd.odskodneni3

Na koho se obrátit v případě vymáhání odškodného?

Kvalita právních služeb a zastupování hraje při vymáhání odškodného či obraně před ním klíčovou roli. Vsaďte na odborníky s mnohaletými zkušenostmi v oblasti civilních sporů i trestních řízení. Advokátní kancelář Tomáš Láznička vznikla již v roce 1996, kdy se její zakladatel – sám bývalý soudce městského soudu – rozhodl věnovat se právě této praxi. Díky jeho zkušenostem z obou světů můžete získat výhody, které napomohou obhájit právě vaše zájmy. „Věří nám nejen běžní lidé, ale i obchodní korporace.“ Advokátní kancelář najdete v centru Prahy, v docházkové blízkosti stanice MHD Anděl. Více informací se může dočíst na stránkách kanceláře na adrese www.tl-ak.cz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.