30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Porovnejte si krátkodobé půjčky během pár minut

Většina z nás se alespoň občas ocitne v situaci, kdy máme hluboko do kapsy. Můžou za to nečekané výdaje, se kterými se potýkáme velmi často. Jednou je to suma za ošetření u zubaře, jindy potřebujeme servis auta, nebo pořízení náhradního dílu k myčce. Ať už potřebujete půjčit peníze z jakéhokoli důvodu, než se pro půjčku rozhodnete, využijte srovnávač, který vám ukáže, která je ta nejvýhodnější.

Tipy, kde si půjčit

Krátkodobá půjčka má mnoho výhod. Nemusíte nikomu sdělovat, na co peníze potřebujete, půjčit si můžete až 45 000 Kč a vrátit je zítra nebo třeba za rok. Je jen na vás, jak vysokou splátku si zvolíte.

Žádaná je např. Zaplo půjčka, kdy si můžete půjčit 1 000 Kč – 20 000 Kč. Splatnost je příjemná, peníze můžete vrátit v rozmezí 7 až 30 dnů. Výhodné řešení, pokud jste nevyšli s penězi do výplaty. První půjčku navíc získáte zcela zdarma.

Další oblíbenou půjčkou je Ferratum půjčka. Tady si můžete půjčit 500 Kč až 10 000 Kč a splatnost si zvolíte v rozmezí 7 – 45 dnů. K vyřízení budete potřebovat jen občanský průkaz, bankovní účet, email a telefon. Je důležité, abyste měli trvalé bydliště v ČR a váš věk je v rozpětí 21 – 85 let.

Mezi žádané patří i CreditAir půjčka. Poskytne vám sumu v rozmezí od 500 Kč do 30 000 Kč. Doba, po kterou budete peníze splácet, je 5 – 45 dní, tzn., že peníze budete moct vrátit z další výplaty. Jde o bezúčelovou půjčku, je jen na vás, na co peníze použijete.

Za zmínku stojí i CreditPortal půjčka, která vám zajistí 500 Kč až 30 000 Kč. Splatnost vypůjčených peněz je 5 – 30 dnů, i tady můžete peníze vrátit z další výplaty, kterou očekáváte. Jde opět o půjčku, kdy nemusíte sdělovat, na co peníze potřebujete a utratit je za to, co je pro vás prioritou.

Výhodnou půjčku vám pomůže vyřídit i Půjčkomat. Zde získáte až 20 000 Kč, vyřízení je rychlé a o půjčku mohou žádat i ti, kdo jsou evidováni v registru dlužníků.

Půjčte si peníze na cokoli. Nebankovní společnosti vám to umožní a díky srovnávači půjček získáte tu nejvýhodnější.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.