30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky, Investice

Jak vybrat dobrou realitní kancelář

Výběr realitní kanceláře je prvním krokem k tomu, jak bezproblémově a pohodlně prodat nemovitost. Pokud si myslíte, že prodej domu zvládnete sami, tak se zamyslete nad celým zdlouhavým a náročným postupem, který vás čeká a inspirujte se, co všechno vám realitní kancelář dokáže usnadnit.

Správný výběr

Při výběru realitní kanceláře vybírejte ověřenou společnost, která má velké pokrytí a orientuje se na trhu s nemovitostmi. Zajímejte se o její propagaci a následnou propagaci prodávaných domů a bytů. Vyberte si takovou realitní kancelář, která dokáže oslovit opravdu široké spektrum kupců.

Rady od makléře

Kvalitní realitní makléř bude vaším poradcem a dohlídne na to, aby celý obchod proběhl bez problémů a se všemi zákonnými požadavky. Zájmem realitního makléře je prodat vámi nabízený dům nebo byt za co nejlepší cenu, přičemž je zohledněna lokalita, dispozice a také investice, které jste do bytu nebo domu vynaložili.

Výhody realitní kanceláře

Velkou výhodou realitní společnosti je nabídka komplexních služeb. Například realitní kancelář Edox Reality, zajišťující prodeje bytů a domů v Praze, poskytuje veškeré služby od hypotečního financování a pronájmu nemovitostí, přes prodej a výkup bytů a domů, až po odhad cen nemovitostí a právní poradenství.

Prezentace a příprava nemovitosti

Realitní kancelář vám také pomůže s prezentací domu nebo bytu k prodeji. Prvním krokem je příprava nemovitosti, kdy je důležité dům uklidit, v tomto případě je méně více. Nebojte se aranžovat květiny nebo ovoce na stůl, využijte textilie, polštáře a závěsy k vyvolání většího prostoru a zároveň útulnosti. Na místě je také hra světel a zrcadel, dům k prodeji pak vyfoťte za slunečného dne a uvidíte, že fotografie budou působit reálným, ale zároveň příjemným dojmem.

Další tipy pro lepší prodej

Myslete také na to, že kromě fotografií je stejně důležitý i inzerát. I s ním vám dokáže profesionální realitní makléř pomoct. Je důležité, aby už nadpis inzerátu zaujal a potencionální kupce motivoval číst dál. V inzerátu na prodej domu je důležité zmínit také cenu, kterou požadujete, dispozice domu, vybavení, okolní vybavenost a informace o tom, čím se dům odlišuje a proč stojí za koupení. Připište taky informace o reálné spotřebě při bydlení a připravte se, že i tak budou mít kupující spoustu dalších doplňujících dotazů, které vám opět můžete pomoct zodpovědět informovaný realitní makléř.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.