30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

Čím rychlejší, tím lepší. V Praze odstartoval speed networking Net Forest

Pravděpodobně jste už někdy slyšeli o novodobé formě seznámení. S myšlenkou rychlého rande, tedy speed dating, přišel americký rabín Yaacov Deyo, jehož cílem bylo zvýšit počet židovský svateb. Postupně se však rychlé rande rozšířilo i do ostatních skupin a zemí po celém světě, ba dokonce se stalo předlohou pro vytvoření takzvaného rychlého networkingu.

Rychlý networking, respektive speed networking, byl stvořen na stejném kontinentě jako rychlé rande. S konceptem přišel Tom Jaffee koncem devadesátých let a od té doby získává na popularitě. Dokonce přišel až do České republiky.

Získejte rychle kontakty na akci Net Forest

V České republice nejsou networkingy vůbec cizí, ovšem většinou se jedná o uzavřené akce pro vyvolené či akce s finančními poradci a multi-level podnikateli, nebo bývají pojaté formou korporátních snídaní s mizivou účastí. Jestliže jste se už nějakého networkingu zúčastnili, zřejmě vás kromě jiného odradila špatná organizace, nezajímavý program, zdlouhavé přednášky ostatních účastníků a podobně. Se stejnými věcmi nebyl spokojen ani zakladatel českého rychlého networkingu Ondřej Bukáček, a proto se rozhodl pro vytvoření akce Net Forest, za kterou stojí WebMedea services. Zmíněný startup tvoří strategie pro digitální marketing na základě datové analytiky.

Pokud hledáte efektivní networking Praha, na němž získáte kontakty na zajímavé lidi z oboru, vyzkoušejte moderní model networkingu, jenž v českých končinách ještě donedávna nebyl vůbec známý.

Net Forest se odehrává v luxusní vinárně

Dalším lákadlem, proč se rychlého networkingu zúčastnit, je samotné místo konání. Luxusní vinárna WineBar se pyšní ojedinělou atmosférou, která je pro rychlý networking jako stvořená. Celá akce probíhá vskutku stejně jako rychlé rande, ovšem s tím rozdílem, že se představujete v podnikatelském duchu. Sedíte tedy s různými byznysmeny ze stejného či příbuzného oboru naproti sobě u stolečku a po dvou minutách konverzace se prostřídáte s někým jiným a sednete si zase k jinému stolečku, kde na vás už čeká jiný člověk.

Zapomeňte na zdlouhavé a nudné prezentace. Ve dvou minutách se musíte představit jak vy, tak i druhá strana. Čím stručnější, tím lepší, ale dbejte na to, abyste shrnuli vše důležité. Využijte dvě minuty opravdu na maximum.

Seznámíte se s podnikateli, manažery, investory, zakladateli startupů, odborníky na marketing, novináři a dalšími specialisty z oboru e-commerce. Budete si tak mít o čem povídat a získáte vskutku užitečné kontakty. Třeba v blízké budoucnosti s některým ze zúčastněných navážete dlouhodobou spolupráci na nějakém projektu.

Během jedné akce poznáte až dvacet lidí

Během jednoho networkingu poznáte deset až dvacet lidí. S vybranými kontakty si během navazující volné konverzace povykládáte dle libosti, a potom si můžete naplánovat další společné schůzky. Jak jednoduché. Po celou dobu na akci panuje přátelská atmosféra.

Organizátoři vůbec nic neskrývají, všechno uvádí na webové stránce narovinu, například že cena za účast na jednom rychlém networkingu je 1 199 korun bez DPH. Částka se hradí až po potvrzení konečného termínu.

Pokud patříte mezi cílevědomé jedince s chutí neustále se rozvíjet a sdílet know-how, přičemž zároveň chcete rozšířit síť kontaktů, stačí vyplnit přihlášku na Net Forest. Organizátoři už vás potom kontaktují, kdy se máte na rychlý networking dostavit. Vinárna WineBar se nachází U Michelského mlýna 1 v Praze 4. Další nejbližší termín konání akce Net Forest je 15. listopadu. Pro více informací navštivte přímo webovou stránku netforest.cz, kde můžete vyplnit rovnou přihlášku.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.