30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Curve karta uspoří peníze při nákupech doma i v cizině

Ušetří spoustu času, ale také peněz. Nahradí všechny platební karty, které s sebou nosíte v peněžence. Zpřehlední transakce, vše bude mnohem jednodušší. Registrace přes internet, za pouhých pár minut, všechny důležité dokumenty dorazí až do poštovní schránky, samozřejmě bez dodatečných poplatků. Britská novinka, co na trhu skutečně chyběla – nebo jste nikdy nepřemýšleli o tom, že funkci těch pěti karet by mohla zastat třeba jen jedna jediná?

Bezplatný výběr z českého i zahraničního bankomatu

Jedna z velkých výhod, jaké Curve karta má, je přímo nasnadě. Přijdete k některému z tuzemských bankomatů a vyberete si peníze. Bez poplatků a dlouhého čekání, samozřejmě. Vybrat můžete i mimo ČR, kromě jiného i v cizí měně, je zde však limit 200 liber za kalendářní měsíc (u bezplatné verze karty). Platby i výběry je možné roztřídit podle jednotlivých kategorií a mít o nich maximální možný přehled. A to samozřejmě není vše, další výhody budou ještě časem přibývat.

Zarezervujte si ubytování v hotelu během chvilky

Jak nám sděluje i Curve karta recenze, je možné si zabukovat hotelový apartmán a rovnou zaplatit zálohu nebo si třeba pronajmout vůz. Karta se aktivuje a ovládá skrze jednoduchou aplikaci, jíž si stáhnete do mobilního telefonu. A pozor, když při registraci zadáte speciální kód 4THNP, získáte do začátku pět liber jako bonus. Žádné poplatky, žádné dlouhé čekání, a to jak v internetových, tak i kamenných obchodech doma nebo v zahraničí.

Cashback ve výši 1 % se nabízí v mnoha obchodních řetězcích

Curve karta recenze na Získej-bonus.cz dá všem stručný návod, kde mohou získat velmi výhodný cashback. Kromě jiného je tu třeba Pizza Express nebo Just Eat, ale také Planet Organic a Tesco. Držitele Curve karty jistě může oslovit také Saturn Electro, H&M a Virgin Train. Samozřejmostí je také možnost ušetřit 1 % z platby i na oblíbeném hudebním portálu Spotify.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.