30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Dostali jste se do problémů? Pak zřejmě budete potřebovat dobrého advokáta

Ale i když ho zrovna nepotřebujete, je dobré mít minimálně jednoho v záloze. Nebo ještě lépe advokátní kancelář, jež sdružuje specialisty napříč právními odvětvími. Nikdy totiž nevíte, kdy se dostanete do situace, kdy budete jejich služeb potřebovat. 

Je totiž nanejvýš pravděpodobné, že v ten okamžik nebudete mít času nazbyt. A už vůbec ne vysedávat na internetu a procházet jmenný seznam České advokátní komory, jež všechny české advokáty sdružuje. Těch je totiž přes deset tisíc. Vám bude stačit jeden, respektive jedna advokátní kancelář. A kde ji sehnat?

Dejte na reference, nebo vybírejte na internetu

Na zmíněných stránkách České advokátní komory jsou advokáti rozděleni podle svého zaměření a lokality, v níž působí. Dobrou službu vám poskytne i internet jako takový. Zadejte do vyhledávače pojem advokát Praha a vybírejte z odkazů, jež vám vygeneruje. Cesta k dobrému právníkovi vede i přes dobré reference, ať již příbuzných, či známých. Má někdo dobré zkušenosti s konkrétním advokátem? Vyzpovídejte ho a vezměte si na něj kontakt.

Specifikujte svůj problém

Konkrétního specialistu ovšem musíte vybírat na základě problému, který s ním hodláte řešit. Právníci se totiž specializují na různé druhy práva. Právní odvětví se v České republice rozdělují na veřejnoprávní a soukromoprávní. Pod segment veřejnoprávního právního odvětví řadíme právo ústavní, trestní, správní, finanční, ale i veřejné mezinárodní právo a právo Evropské unie. Soukromoprávním právním odvětvím pak rozumíme právo občanské, obchodní, pracovní a rodinné.

Zhodnoťte svůj problém

Vy tak v první řadě musíte specifikovat, do které z kategorií vaše kauza spadá. A na základě toho hledat právníka se specializací v daném právním odvětví, jež vám bude nápomocen ji vyřešit. Tzv. univerzální právník, jež by byl schopen vyřešit všechny právní spory, bohužel neexistuje. Dobrou zprávou ovšem je, že renomované advokátní kanceláře je sdružují.

Komplexní právní poradenství

Proto cesta k dobrému právníkovi vede přes renomovanou právní kancelář, která váš případ vyhodnotí a odkáže vás na konkrétního právníka specialistu, což oceníte především v případě, kdy do vašeho případu bude zapotřebí povolat právníky s několika specializacemi. Zkrátka vám poskytne komplexní právní poradenství.

Obraťte se na JUDR. Zdeňka Kryštofa Koschina

Služby prakticky všech právnických odvětví má ve své nabídky například advokátní kancelář JUDr. Zdeňka Kryštofa Koschina, za kterým spolu s řadou ocenění (v roce 1996 byl JUDr. Koschin vyhlášen advokátem roku) stojí spolu s bohatými zkušenosti i dlouholetá rodinná tradice sahající až do počátků osmnáctého století.

Celá rodina právníků

Advokacii se věnoval už jeho prapraděd a praděd – oba shodou okolností zastávali stejnou funkci (postupně) prezidenta pražského Obchodního soudu. Dědeček byl senátním prezidentem Nejvyššího správního soudu v Praze a na právnickou dráhu se vydal i jeho otec. Můžete si tak být jisti, že skutečně budete v dobrých rukou.

Služby nejenom pro podnikatele všeho druhu

Kancelář mimo jiných služeb nabízí kompletní servis pro podnikatele v oblasti právních, daňových a účetních služeb, včetně zpracování mzdové a personální agendy. Ale nejenom samozřejmě ty. Jeho advokátní kancelář Praha pokrývá všechna právnická odvětví (právo ústavní, obchodní, občanské, správní, trestní, pracovní, daňové, stavební i rodinné) a své klienty je připravena zastupovat i před Evropským soudem pro lidská práva ve Štrasburku. Pokud vám s problémem neporadí přímo JUDr. Koschin, učiní tak některý z jeho kolegů. I ti se v právnickém světě řadí mezi českou právnickou špičku.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.