30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Vlastní auto se umí prodražit. Raději si jej pronajměte

Kupujete auto na leasing? Připravte se na to, že vás bude po pár letech stát ještě jednou tolik. Do této ceny přitom vůbec nepočítám finanční navýšení leasingu. Připravte se na drahé garanční prohlídky, drahý značkový servis i drahou havarijní pojistku.

Vyplatí se tedy nové auto koupit za úspory či na klasickou půjčku? Auto je hned vaše a máte tak možnost ignorovat havarijní pojištění. Ne už značkové servisy, protože byste mohli přijít o záruku. Jenomže to není všechno. Odborníci spočetli, že cena auta na trhu klesá nejvíce první čtyři roky. V prvních dvou letech je to dokonce o 10 000 Kč každý měsíc. Proto jsou hitem čtyř až pětiletá ojetá auta, jejichž cena už je více méně ustálená a klesá úměrně opotřebení.

U čtyř až pětiletých aut se však začínají objevovat první závažné neduhy. Mnohdy jde o auta s přetočeným tachometrem, takže auto už může být vzhledem ke skutečně ujetým kilometrům doslova stařík.

Auto ale potřebujete, tak co s tím?

Půjčte si dlouhodobě auto v půjčovně. Tady se možná ti znalejší zarazí a zeptají se, proč raději nesáhnout po operativním leasingu? U něj se na rozdíl od dlouhodobé výpůjčky musíte zavázat na poměrně dlouhou dobu – obvykle 48 měsíců. U půjčovny tomu tak není, přitom full servis kolem auta je obvykle stejně dobrý.

Dlouhodobým pronájmem získáte k používání nové či téměř nové auto

Kvalitní půjčovnou aut je pražský Taggart. Specializuje se právě na již zmíněný dlouhodobý pronájem aut s podmínkami, které snadno konkurují operativnímu leasingu. Firma ale nabízí i krátkodobý pronájem aut. Své zákazníky nelustruje, a tak není problém, ani když figurujete v některém registru dlužníků. Firma pro dlouhodobý pronájem nabízí auta nová nebo maximálně jeden rok stará. Auta mají v průměru devět měsíců a najeto 18 000 kilometrů. Jde tedy o nová, případě zánovní auta, vždy v perfektním technickém stavu.

Chcete auto na měsíc či na rok? Žádný problém! Pro firmu nebo soukromou osobu? Obojí je možné. Pražská autopůjčovna Taggart má vždy k dispozici kolem 100 aut, které vám je schopna obratem zapůjčit. Auto vám rovněž zcela zdarma přistaví kdekoliv v Praze, většinou do blízkosti některé stanice metra.

V rámci pronájmu auta máte uhrazeno veškeré pojištění (povinné ručení i havarijní pojistku) a rovněž českou dálniční známku. Taggart se stará kompletně i o servis vozidla. S autem máte možnost jezdit kdekoliv po Evropě. Platíte si pouze benzín nebo naftu a zahraniční dálniční známky.

Auto jako služba

Vlastnictví auta je drahá záležitost náročná na čas. Pronajmout si kvalitní auto jako fullservisovou službu je výdobytek moderní doby, který využívá stále více lidí. Služby půjčovny Taggart si již oblíbila celá řada spokojených zákazníků.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.