30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Dopřejte si bydlení v nejžádanějších lokalitách v Brně

Není nic lepšího, než bydlet na tzv. dobré adrese. To znamená, že je zde veškerá občanská vybavenost, dostatek zeleně i zázemí pro děti a současně se velmi jednoduše a rychle dostanete do centra. Kde takovéto rezidentní bydlení v Brně naleznete?

Ujasněte si priority

Každý má ohledně svého bydlení jiné požadavky. Než navštívíte realitní kancelář, položte si několik otázek. Preferujete byt v centru, nebo dáte přednost okrajovým částem města? Pokud jste mladý pár, uvažujete v budoucnu o založení rodiny? V takovém případě je potřeba brát v potaz nejen velikost nemovitosti, ale i snadnou dostupnost školky a školy. Chodíte často za kulturou či sportem? Jaká vzdálenost je pro vás ještě adekvátní, co se týče nejbližší zastávky městské hromadné dopravy?

Dům nebo byt?

Jak bylo zmíněno v předchozím odstavci, volba typu nemovitosti je před nákupem zásadní. Mladému páru jistě pro začátek stačí startovací byt 2+kk. Počítáte-li ovšem s rodinou, je dobré se už dopředu rozhodnout, zda dáte přednost většímu bytu či domu. Obecně platí, že byste na vlastní bydlení neměli mít přehnané nároky a měli uvažovat realisticky, abyste se zbytečně nezadlužili nákupem nadrozměrné nemovitosti.

Nedostupné skvosty

Mezi opravdové brněnské skvosty, jichž se nechtějí jejich majitelé vzdát, patří luxusní vily v Černých polích, Masarykově čtvrti či Pellicově ulici podél hradu Špilberk. Co je na těchto lokalitách nejlákavější? Bezpochyby je to záplava zeleně, dechberoucí výhledy a blízkost centra. Dostupnější bydlení na obdobné úrovni naleznete v Kohoutovicích, kde je největším lákadlem blízkost lesa, či v Kamenné kolonii a Králově Poli.

Nezatracujte bydlení v panelovém domě

Většina paneláků prošla moderní revitalizací, proto už jen málokdy narazíte na nevzhledná betonová sídliště. Panelové domy v okolí zeleně naleznete například v lokalitách Lesná, Kohoutovice a Starý Lískovec. Paneláky jsou zde citlivě vsazeny do okolní přírody, nechybí tu dětská hřiště, školy a školky. Samozřejmostí je též dobré spojení do centra města.

Jakým čtvrtím se vyhnout?

Při nákupu nemovitosti byste se neměli nechat zlákat pouze velmi výhodnou cenou. V takových případech platí, že se bude s největší pravděpodobností jednat o bydlení v lokalitách, které nejsou nikterak přitažlivé. Zpravidla zde žijí sociálně slabé rodiny umístěné do městských bytů. Jedná se například o okolí ulice Bratislavská nebo Cejl.

Obraťte se na realitní makléře

Netrapte se s hledáním vlastního bydlení na vlastní pěst, nýbrž využijte služeb, jež nabízí realitní kancelář Unicareal s.r.o. Na jejích webových stránkách naleznete přehledně uspořádaný katalog nemovitostí, v němž se budete snadno orientovat díky přehlednému filtrování dle typu nemovitosti a jejímu umístění.

Unicareal s.r.o.

Roubalova 455/4

Brno-střed-Stránice

602 00

 

Tel: 541 211 876

Email: info@unicareal.cz

 

https://www.unicareal.cz/

 

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.