30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Na hypotéku dosáhnete i se záznamy v registru

To, že jste se dostali do finanční nouze, ještě nemusí znamenat, že jste nezodpovědní. Někdy tato situace může nastat takřka bez vašeho přispění. Pouze shodou nečekaných okolností. Důležité je na nic nečekat a problém vyřešit. Nebankovní sektor nabízí pomocí jak pro podnikatele, tak i pro soukromé osoby.

Zapomeňte na záznamy a vyřešte problém

Pokud jste se dostali do finanční nouze a nevíte kudy kam, pak je docela pravděpodobné, že už jste byli požádat o pomoc v bance. Co vám sdělili? Že jste pro ně nebonitní klient? Pokud vás to uklidní, pak věřte, že v tom rozhodně nejste sami. Stále více žadatelů o úvěr odchází z banky s nepořízenou. Příčin může být hned několik. Jednou z těch nejčastějších jsou záznamy v některém registru dlužníků.

  • To se stává kupříkladu mnoha podnikatelům, kteří jsou závislí na platbách od svých zákazníků.
  • Některý včas (nebo vůbec) nezaplatí a pak není z čeho brát na poplatky na zdravotní pojištění a pro další důležité úřady.
  • Pak stačí jen se zpozdit a problém je na světě.
  • A to na několik let.

Právě pro podnikatele, kteří se dostali do podobných potíží, je k dispozici jeden nebankovní finanční produkt. Už z jeho názvu je patrné, že tu záznamy nebudou hrát významnější roli. Nabízená hypotéka bez registru je tolerantní také k nízkému daňovému přiznání podnikatelů. Podnikatelský úvěr může mít splatnost až po dobu třiceti let.

  • Jestliže jsou záznamy závažnějšího charakteru, pak se úroková sazba běžně pohybuje okolo sedmi procent.
  • Žadatelé, kteří mají jen záznamy drobné, mohou počítat s hypotékou bez registru už od čtyř procent.

Někdy se může sazba ještě snížit. Záleží na mnoha okolnostech. Pokud chcete vědět, jaké možnosti máte v tomto směru právě vy, pak si můžete nechat vytvořit nezávaznou nabídku. V té se dozvíte nejen výši svého úroku, ale také výše jednotlivých splátek. Kromě podnikatelský úvěrů je pro soukromé osoby nabízen také spotřebitelský úvěr. Pochopitelně i v tomto případě jde o hypotéku bez registru. Pomoc tedy mohou u nebankovních poskytovatelů najít skutečně všichni žadatelé.

  • Stačí jen vložit jako zástavu nemovitost a své finance můžete mít během několika dnů.

Možná, že i dříve.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.