30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Pořiďte si firemní dluhopisy online

Hledáte vhodný druh investice peněz, u kterého dojde k významnému zhodnocení vašich úspor? A zároveň se nebudete muset obávat, že byste o své úspory přišli? V tom případě se neváhejte obrátit na společnost Europa Investment Property, která patří mezi významné developerské společnosti s dlouholetou tradicí. Nabízený výnos investice korporátních dluhopisů EIP je 7,3 % a 7,5 %. A co vám tato společnost ještě může nabídnout?

Hlavní výhody korporátních dluhopisů EIP

Korporátní dluhopisy společnosti Europa Investment Property nabízí nejen atraktivní výnos, ale disponují i dalšími výhodami, které z nich činí vhodnou volbu. Mezi další významné výhody patří především oblast podnikání, kterou jsou nemovitosti. Navíc společnost investuje do různých typů nemovitostí v několika státech Evropské unie, čímž dochází k diverzifikaci rizik, což je jedno z významných pravidel správného investování.

Prospekt ČNB pro získání důležitých informací

Emise dluhopisů této společnosti probíhají na základě schváleného prospektu dluhopisů od ČNB. Přestože vlastnictví prospektu nelze považovat za jistotu, že bude investice do firem bez rizika, tak rozhodně své opodstatnění má. Prospekt vám totiž poslouží pro získání všech potřebných informací, které jsou důležité pro investorovo rozhodnutí. Snadno z něj zjistíte údaje o emitentovi, rizikové faktory, konkrétní popis plánovaných činností, finanční údaje o aktivech a závazcích apod.

Investice do dluhopisů EIP

Pokud byste i vy rádi zhodnotili své naspořené peníze pomocí dluhopisů EIP, pak si je můžete pořídit v pohodlí vašeho domova. Cena jednoho dluhopisu činí 50 tisíc korun + aktuální alikvotní úrokový výnos.             Využít můžete také výhodné investiční balíčky, díky kterým získáte z investované částky jednorázový bonus navíc. A to v případě, že investujete 500 tisíc nebo 1 milion korun. Při investici 5 milionů korun se pak stanete VIP investorem s individuálními podmínkami, osobním přístupem a diskrétním jednáním.

Více informací o investici do dluhopisů můžete zjistit na webu společnosti Europa Investment Property.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.