30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze, Podnikání

Virtuální asistentka vám ušetří čas, peníze i starosti

VVšichni bychom si přáli mít zaměstnance, kteří budou pracovat na 100 %. Skutečnost je ale taková, že žádný zaměstnanec takto efektivně nepracuje. V průběhu pracovní doby mnozí řeší své soukromé úkoly, přemýšlí nad jinými věcmi, než je práce, nepracují efektivně… Toto se vám však nestane s virtuální asistentkou.

Virtuální asistentka pracuje efektivně tolik hodin, kolik si přejete

Velkou výhodou virtuální asistentky je její flexibilita a znalosti. Je vám k dispozici kdykoli, patří do týmu odborníků, kteří vždy najdou řešení pro vaše požadavky. K přednostem asistentky patří i to, že nebudete muset řešit její dovolenou, nemoc, platit za ni pojištění… Zaplatíte si počet hodin, které pro vás má odpracovat a ona je skutečně odpracuje.

Pracuje efektivně. Už do druhého dne vyřeší spoustu úkolů, které jí můžete zadat. Náročnější úkoly splní do dvou dnů, a dovolenou vám naplánuje se vším všudy během 7 – 10 dnů – bude totiž čekat na odpovědi protistran.

Zařaďte ji mezi zaměstnanecké benefity

Pokud zaměstnance máte a nemůžete bez nich fungovat, můžete jim virtuální asistentku zařadit mezi zaměstnanecké benefity. To, co zaměstnanci řeší v pracovní době, nebo nad čím jsou nuceni přemýšlet, jednoduše přenechají k vyřízení asistentce.

Zvládne i založení živnosti

Služeb, které pro vás může virtuální asistentka udělat je mnoho, a to jak v pracovní, tak soukromé sféře. Dojde za vás vyzvednout balík, sežene dodavatele, zamluví prostory pro večírek včetně obstarání všeho potřebného, dokonce ví, jak na založení živnosti… Je toho ale podstatně víc. Vyberou si i vaši zaměstnanci, ať už jde o ženy či muže.

Netrapte se s nadmírou úkolů, které denně nestíháte a nemůžete kvůli nim klidně spát. Virtuální asistentka je cenově dostupná a svým přístupem i znalostmi vás mile překvapí. Vyzkoušejte ji a uvidíte, že si její služby oblíbíte.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.